Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAneczka

Środek na cellulit

Polecane posty

Gość gośćAneczka

Witam, mam problem z cellitem i nie wiem jak sobie z nim radzić szukam jakiś środków ale nie mam pojęcia co by było dobre jak dla mnie mam 28 lat i muszę coś z tym zrobić. Znalazłam w internecie coś takiego http://cellubust.com?p=o365 koleżanka mówi że zamówiła i będzie testować nie wiem czy warto proszę o jakieś opinie albo jakąś alternatywe

Gość gość
Nie stosowałam tego produktu, ale osobiście przetestowałam na sobie Get Slim cellulite. Brałam produkt przez 3 miesiące regularnie po jednej tabletce i do tego czasami masowałam uda masażerem. Moja skóra jest zdecydowanie bardziej napięta i jędrna- nie tylko na udach, ale na całym ciele :) cellulit powoli się redukuje więc efekty są super. Teraz zrobiłam 1 miesiąc przerwy i od października znowu zaczynam kurację tabletkami :D

Gość gość
dziękuję za rade

ten cellulit to jakiś koszmar, sama mam z tym problem i nic nie pomaga :/ teraz zaczęłam masaże i smaruję się olejkiem pomarańczowym (na skórke pomarańczową hehe) ale też to pewnie nic nie da...

Cellulit to nieustanna walka :/ Sama po sobie wiem, jednak jak skuteczne są terapie kosmetyczne. Regularnie poddaję się upiększającym zabiegom na ciało w Esthetic-Med w Rzeszowie - http://ckerzeszow.pl/zabiegi-na-cialo/endomasaz/ i cellulit zniknął w 99%, wiem, że efekt nigdy nie będzie trwały ale satysfakcja i zadowolenie na tą chwilę przeogromne :) Teraz czas na rozstępy i wierzę, że skutek zabiegów będzie tak samo dobry :)