Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla333

Za granica lepiej trzymac sie za dala od rodakow

Polecane posty

Gość alla333

Kto sie ze mna zgadza?

Gość gość54
mieszkam za granica juz pare ladnych lat i faktycznie masz racje, ale czasem mozna spotkac zyczliwa dusze :)

Gość gość
Można poznać wielu ciekawych ludzi ale łatwiej jest się naciąć a nawet zostać oszukanym.

W pewnym stopniu masz racje ale ja nikogo nie oszukam wiec nie musisz trzymac sie z dala odemnie :)

Gość gość
Ty może nie ale duża część wyjeżdżających to patologiczna śmietanka która jedzie tam oszukiwać rodaków lub miejscowych dlatego tez teraz w PL jest spokojniej :-)A więzienia w UK są przepełnione Polakami niestety.

Gość gość
Najdalej trzeba sie trzymać od takich idiotów jak autor topiku. Polacy pomogli mi najbardziej ze wszystkich na emigracji.

Gość alla333
Ja osobiście spotykam same dziwne osoby i zrazilam się po prostu.

Gość gość
Ja spotykam różne osoby, nawiązałam parę dobrych znajomości z Polakami które trwaja już kilka lat i przeszły próby ,ale kilka tych prób nie przeszło... nikt mnie jakoś bardzo nie wystawił, nie oszukał, ale skończyło się po prostu na zazdrości o lepszą pracę i takie tam... nagle milczenie, jakieś kąśliwe uwagi na fb na zupełnie inny temat... żałosne.

Gość gość
ja się nie zgadzam. Wszędzie ludzie podobni, w Polsce również niektórych lepiej unikać, ale czy wszystkich? Stereotypami żyjesz.

Gość polacy są ok
są fajni, ale jest też dużo zjèbów i naciągaczy, i innych skúrwueli, po prostu jak ze wszystkimi trzeba uważać. Myśle że polacy robią ten błąd że od rodaków oczekują coś bardziej przyjaznego niż od innych, ale nie wolno tego robić, i zawsze trzeba być na baczności.