Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowa mufinka 27

uprawiacie seks w ciąży

Polecane posty

Gość jagodowa mufinka 27

Bo mój kolega jest sfrustrowany bo jego żona jest w ciąży i nie ma ochoty w ogóle i nie będzie tego robić. Ja nigdy nie byłam w ciąży więc nie wiem jak to jest ale myślę że bym to robiła chyba że coś by było nie tak wiadomo jak jest. Ale facet ma swoje potrzeby więc chociaż gdybym nie mogła to bym mu ręką zrobiła dobrze. A u was jak to wygląda?

Gość gość
Tak mówisz,że byś to tobiła a nie wiesz jak się kobieta czuje. W pierwszej ciąży nie miałam oporów. Kochaliśmy się często.Teraz w drugiej bardzo rzadko,bo kompletnie nie mam ochoty wręcz jakieś obrzydzenie mnie bierze!! Nie mogę tego przełamać. Daje mężowi tylko dlatego,że mi szkoda biedaka,bo przed ciążą mogłam codziennie :P

Gość gość
Ja i mój mąż bardzo się kochamy ale wszystko ma swój czas. Dziwią mnie szczerze związki w których ryzykuje się dla chwili przyjemności.

Gość gość
Zależy jak się kobieta czuje. Na początku całodzienne mdłości, wymioty, zmęczenie, czasami nie ma się ochoty. Przy zagrożonej ciąży nie ma mowy o seksie. Ale jeśli jest wszystko ok i dobrze się czuje to seks jak najbardziej ale chyba raczej niezbyt ostry. Z tym że na pewnym etapie trzeba uważać bo orgazm może wywołać skurcze, tak słyszałam.

Gość gość
zawsze jest to ryzyko, kobiety naprawde wy i wasi faceci nie wytrzymacie rok bez seksu??? ;////