Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Prośba o pomoc opinie o operacjach plastycznych osób, które je przeszły

Polecane posty

Gość gość

Drogie Użytkowniczki/ Drodzy Użytkownicy! Jestem doktorantką jednej z wyższej uczelni i przygotowuję artykuł na temat wpływu operacji plastycznych na postrzeganie siebie w związku z tym baaaaardzo prosiłabym Was o odpowiedź na kilka pytań - Wam zajmie to chwilę a mi bardzo pomoże. Pomożecie? Jeśli tak to odpowiedzcie na parę pytań zamieszczonych poniżej: 1. Na jaki rodzaj operacji plastycznej się Pani zdecydowała? 2. Dlaczego podjęła Pani decyzję o operacji plastycznej? (przez kompleksy, presję otoczenia, inne czynniki?) 3. Czy na taką decyzję miało wpływ konkretne wydarzenie czy raczej był to długotrwały proces namysłu? 4. Jak postrzegała Pani wcześniej swoje ciało oraz obszary, które zdecydowała się Pani zoperować? 5. Co zmieniła operacja? Czy dostrzega Pani tylko zmiany w swoim fizycznym wyglądzie czy ma to przełożenie także na inne rzeczy - samopoczucie psychiczne, reakcje otoczenia itp.? 6. Jakie dostrzega Pani wady i zalety podjętej decyzji o operacji plastycznej? 7. Czy zdecydowałaby się Pani na tą operację jeszcze raz? 8. Czy planuje Pani inne tego typu zabiegi w przyszłości? 9. Czy czuje się Pani pewniej w kontaktach społecznych po operacji plastycznej? Czy pomogła/utrudniła ona kontakty w pracy/szkole itp.? 10. Czy czuje się Pani bardziej doceniana przez innych? 11. Proszę dokończyć zdanie Przed operacją byłam....., teraz jestem.... Jeżeli chcecie się podzielić swoimi odczuciami, radami czy innymi tego typu sprawami też będzie to dla mnie bardzo pomocne!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować