Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się odkochać? :(

Polecane posty

Gość gość

Od 1,5 roku kocham kolege z klasy. Wiem, że on mnie nawet nie lubi bo przy swoich koleżankach widać to było, jak jest sam jest jednak normalny. Ale ja mimo wszystko go kocham! Przed chwilą się popłakałam jak sobie o nim pomyślałam :( nie wiem co mam zrobić :(

Idealizowanie, które często towarzyszy tęsknocie za tym, co nie należy do nas, sprawia, że przeceniasz rolę tej osoby w swoim życiu. A to jest tak jak z zakupami. Boskie, jedyne i najzgrabniejsze na świecie jeansy, o których śnisz, po pierwszym praniu stają się zwyczajnymi portkami. Weź kartkę i długopis, po czym wynotuj to wszystko, co ci się w tej osobie nie podobało. Pomyśl, że będąc z nią, musiałbyś to znosić. A teraz zrób zestawienie swoich najlepszych cech charakteru i wyglądu. Bez fałszywej skromności wypisz wszystko, co w sobie lubisz oraz co podziwiają w tobie inni.

Gość gość
Ty sie zastanawiasz jak sie odkochac a ja sie qrwa zakochac nie moge bo w kazdej mi cos nie pasuje... :O a to pali a to pije a to flirciara a to imprezuje a to tatuaze ma i tak w kolko zawsze cos znajde zeby byc na nie :/

Gość gość
Na pewno bym musiała znosić to, że laski za nim szaleją i z każdą by flirtował.

Gość gość
Też tak mam że nie mogę się już żadną kobietą zafascynować.Kobiety podobają mnie się tylko na chwilę.Przynajmniej nie wpadniemy w bezsensowną chemię jaką jest miłość :-)

Gość gość
Ta zakochać się nie możesz bo szukasz dziewczyny o sylwetce Kate Upton lub Marty Wierzbickiej, o twarzy hmm no nie wiem miss świata i anielskim charakterze.