Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanek powrocil

Polecane posty

Gość gość

Mialam romans rok. To byl okres burzliwy ale bylo duzo dobrych chwil. Postanowilismy jednak ze nie bedziemy tego ciagnac bo ja sie zakochalam i za bardzo cierpie. Nie pisalismy ze soba okolo 3 tyg. Wczoraj dostalam od niego smsa z rana: czesc co porabiasz? To totalnie zbilo mnie z tropu bo mielismy definitywnie to skonczyc. Ja bardzo cierpialam przez ten czas gdy sie nie odzywalismy do siebie. A tu nagle on pisze. Znam go na tyle,aby moc stwierdzic ze to czlowiek bardzo dumny i pierwszy zazwyczaj nie wyciaga reki na zgode. To zawsze robilam ja. Napiszecie ze pewnie bzykac mu sie zachcialo. Spimy ze soba moze raz na 4 mies wiec nie o to chodzi.

Gość gość
To może chodzi mu o sens?

Gość gość
6:29 Idz poloz sie spac :o

Gość gość
Chodzi o to że nie masz żadnych zasad. Wystarczy jeden sms a ty już głupiejesz. Tak, tak. Zaraz będzie pierścionek, ożenek i kopa dziecek.

Gość gość
Pobudzam się ręką

Gość gość
6:38 Kto powiedzial ze ja lece do niego na skiniecie?? Jak wy tu sobie wszystko dopisujecie. I po co ta ironia? Niech zgadne...zdradzona zona? Ja chcialam sie spytac czemu on tak zrobil. Wiem ze jesli on cos sobie postanowi to to robi. Czy mogl az tak tesknic? Powtarzam ze wpimy ze soba bardzo zadko wiec nie o seks chodzi.

Gość gość
Porzucona kochanko czy dla ciebie każdy kto ci sensownie odpisze to zdradzona żona?

Gość gość
Czy odpowiedz a moze chodzi mu o sens? Jest sensowna?:o Nie,ale zazwyczaj zlosliwie pisza tu porzucone zonki.

Gość gość
Porzucona to jesteś ty kochanko dlatego tu piszesz - założyłaś ten temat w którym się przyznajesz że kochaś skończył z tobą bo się zakochałaś w nim. Nie jestem porzuconą żoną

Gość gość
Spimy ze soba moze raz na 4 mies wiec nie o to chodzi. x czyli jak mu żona nie da, bo nie ma ochoty, to przyłazi ciebie wyroochać :D

Gość gość
Spimy ze soba moze raz na 4 mies wiec nie o to chodzi. x czyli jak mu żona nie da, bo nie ma ochoty, to przyłazi ciebie wyroochać xxxx I teraz właśnie nadszedł ten moment więc odezwał się do ciebie

Gość gość
wyj***c ci szmato?

Gość gość
Zatęsknił za seksem z Tobą.Ot,cała prawda.

Gość gość
no, faktycznie jest za czym tęsknić. raz na cztery miesiące :D

Gość gość
A ja miałam romans przez 7 lat.Kochałam go,aż nagle z dnia na dzień znienawidziłam.Powód?W ostatnich miesiacach ciągle wysyłał mi erotyczne smsy,miałam tego dość.Jak zadzwonił to po krókiej gadce zaczął nawijać o tym jak bardzo mnie pragnie.Wkońcu mówie mu "Przestań ciągle gadać o seksie!Nie możemy porozmawiać o innych sprawach?"Zamilkł na chwilę.Zapytał "To nie chcesz już sexu ze mną? "Odpowiedziałam że nie wiem,że nie potrzebuję sexu tak jak kiedyś.Pożegnał się i więcej się nie odezwał.Mam wreszcie spokój.U Ciebie jest tak samo.

Gość gość
Tak,zatęsknił za sexem z Tobą bo jest tak rzadko.Gdyby miał na codzień to byłby przesyt.

Gość gość
te kochanice to tylko o seksie potrafią bredzić. myślą, ze seks z nimi to coś wyjątkowego, a tak naprawdę są nudne i beznadziejne w łóżku

Gość gość
Jesli chcesz znac jego intencje , to co mysli , czuje itd napisz do mojej wrozki. Bedziesz wiedziala na czym stoisz i czy warto sie w to angazowac nadal. Namiar na nia - tarocistkasofii@wp.pl