Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masia12

On ma 28 lat a ja 18

Polecane posty

Gość Masia12

Jesteśmy dopiero niecały miesiąc razem, a on już chciałby pójść do łóżka nawet w pierwszym tygodniu najchętniej. Nie wiem jak mam mu przetłumaczyć to ze wole zaczekać miesiąc dwa, bo mam nauczkę po poprzednim związku... czy każdy facet w tym wieku nie widzi przeszkód żeby uprawiać seks na początku związku?

Gość gość
Wiesz, w wieku 28 ma sie troche luźniejsze podejscie do seksu, bo wie się, ze to żadne cuda... Ale porozmawiaj z nim szczerze, bo jesli jest bardzo nachalny to może tylko na seksie z Toba mu zalezy?

Gość gość
Ciesz się, że on jest starszy o te 10 lat bo to lepiej. Porozmawiajcie szczerze o swoich uczuciach. Dobrze, że inwestujesz uczucia i związki w starszych od siebie mężczyzn. Im mężczyzna starszy tym lepiej.

Gość Masia12
Przez pewien okres czasu miałam chłopaka co miał 23 lata, a zachowywał się jak gówniarz, po czym stwierdziłam ze ja mając 18 jestem bardziej dojrzała od niego. Chciałabym spróbować z facetem o wiele starszym, bo jednak różnica jest. Bo taki to jednak trochę inne podejście ma, jakby nie było. Wszystko jest okej tylko ten seks..

Gość gość
nie znaczy to ze sie chce tylko zabawic, znam przypadki jak ktos byl szybki, ale w sumie naprawde zaitreresowany.jednak przetrzymaj go.jak sobie odpusci to znaczy ze mu nie zalezy.jak kocha to poczeka

Gość gość
A waszym zdaniem, po jakim czasie przy takiej różnicy wieku jest najbardziej odpowiedni moment na współżycie

Gość gość
Około trzy miesiące, napewno nie juz po paru tygodniach,jestes baaaardzo młoda, on jak chce to poczeka

Gość gość
Napewno dziewczyno nie już i nie bo on tak chce Szanuj się a inni będą szanować ciebie Przy okazji zobaczysz czy nie chodzi mu tylko o seks.. I faktycznie jesteś mlodziutka

Gość gość
też poznałam męża jak byłam w twoim wieku... on 9 lat starszy. Łóżkowe sprawy dość szybko się u nas potoczyły i nie żałuje. Od 7 lat jesteśmy razem, mamy 2 dzieci i jest nam dobrze ze sobą. Twój chłopak może nie tyle próbuje cię zaciągnąć do łóżka żeby się zabawić czy testować tylko poprostu ma dość mocny " temperament" i potrzebuje częstych " kontaktów". Ale jeśli nie jesteś gotowa to powinien raczej zrozumieć... jednak musisz się z tym liczyć że nie będzie czekał w nieskonczoność. A jeśli chodzi o to że masz wątpliwości że za duża różnica wieku to zapewniam cię że nie. My jesteśmy szczęśliwi i super się dogadujemy :) wiek w miłości nie gra roli

Gość gość
im starszy facet tym lepszy. dla 18latki najlepszy jest facet po 30!

Gość gość
Taaa..stary pryk ..akurat

Gość gość
A o czym rozmawiacie? Ty że masz klasówkę z matematyki i mama dała za mało kieszonkowego a on o swoich projektach w pracy i dorosłym życiu? Śmieszą mnie takie "związki". Chodzi tylko i wyłącznie o seks, a ty się dziwisz, że naciska na ciebie o to już od pierwszego tygodnia? Otwórz oczy dziewczynko.

Gość gość
Starszy dojrzalszy? HAHA. Typowe (stereo) myslenie smarka i starego zakomleksionego gacha. Ciebie nobilituje zwiazek ze starszym a jego z mlodsza? !! I tylko o to chodzi. Leczenie kompleksow w jedna i druga strone.