Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowaMama

drogie mamy jaki wózek?

Polecane posty

Gość gosciowaMama

Szukam wózka spacerowego w miarę lekkiego, zwrotnego i z dużym siedziskiem, może być coś ala parasolka, ale nie z kubełkowym siedziskiem. Mamy teraz maxi cosi mura4 synek ma rok i juz powoli wózek jest dla niego za maly

Gość gość
Może mutsy easywalker

Gość gość
jesli "parasolka" to polecam eurocart model ritmo :)

Gość gość
Może Quinny Yezz, typowa spacerówka, leciutka - waży tylko 5kg. Składa się jedną ręką i można go przewiesić przez ramię. Jest trzykołowy i zwrotny. Ponadto tapicerkę można zdjąć i wyprać. Quinny Yezz jest dobry dla tych osób, które dużo podróżują z dzieckiem, wózek bez problemu zmieści się do bagażnika samochodowego. Można też dokupić specjalna torbę-pokrowiec na wózek. Dobra opcja dla tych, którzy podróżują z dzieckiem samolotem.

Gość gość
Fajną spacerówką jest Mila z Maxi Cosi. Lekka, waży 8kg, żeby ją złożyć nie trzeba się pochylać. Złożona stoi samodzielnie. Kółka są małe i skrętne. Tylne kółka są amortyzowane i podwójne, co znacznie ułatwia jazdę i manewrowanie. Tapicerkę można zdjąć do prania.

Gość gość
Joie Litetrax 4

Gość gość
Skoro mialas mure to mysle ze teraz mzoesz tez obczaic spacerowki z maxi cosi- wspomniana wyzej mila jest mega lekka, zwinna i mozesz ja bez problemu zlozyc i ciagnac za soba jak walizke :)

Gość gość
O racja, mila jest mega lekka. A czy wozek Noa z maxi cosi jest nadal dostepny w sprzedazy?

Gość gość
Z tego co wiem to Noa od Maxi Cosi jest dostępna w sprzedaży. Kosztuje coś koło 600-700 zł. Zawsze mi się podobało w tej spacerówce, że złożona wygląda jak walizka i nawet ciągnąć ją można jak walizkę.

Gość gość
Chcesz, to sprzedam ci mój graco

Gość gość
Ja mam wozek polskiej firmy Delti.Buda i rączki rozsuwane dodatkowo,podnozek.Dziecko moze spac,składa sie jak parasolka i wazy 7 kg.Cena ok 420 zl

Gość gość
Mi się podoba Mura, ta czterokołowa od Maxi Cosi. Jeszcze się waham, bo do rozwiązania zostało trochę czasu, ale powoli skłaniam się ku zakupowi. Na forach niemowlęcych czytałam, że to wózek na każdy teren, nie psuje się, lekko się prowadzi i jest bardzo wytrzymały. Tylko cena trochę przeraża, ale pewnie i tak kupimy.

Gość gość
Mi podoba sie Stella od Maxi Cosi. Mura jest spoko, ale dla mnie, mieszkającej na9 pietrze, jest za ciezka. A Stella jest lzejsza i wezsza, taki sportowy wozeczek :)

Gość gość
Jeżeli kryterium wyboru spacerówki jest jej ciężar, to spróbuj obejrzeć Quinny Yezz Air, waży tylko coś koło 5 kg i jest z fajnego przepuszczającego powietrze materiału. Po złożeniu można wózek przenosić jak torbę, przewieszony przez ramię.

Yazz air to godny polecenia wózek, jest bardzo kompaktowy i świetnie wykonany, mam inny model z quinny ale widząc ten nowy model aż oczy mi się błyszczą

Gość gość
Yezz Air jest też bardzo lekki jak na spacerówkę, waży tylko 5kg. Poza tym Quinny ma bardzo dobre jakościowo produkty, bo mam od nich Zappa i jestem bardzo zadowolona.

a jak gabarytowo wyglada zapp? bo sładniałam się do moodd'a chociaz i zapp wyglada dobrze. Chodzi mi o jego wagę ?

waga jest porównywalna, ale zapp jest trochę mniej rozbudowany dzięki czemu wygląda na lżejszy, ale oba są fajne

Gość gość
no to moze sprawdz spacerowki parasolki z maxi cosi ? maja milę i noę w swojej ofercie, a przynajmniej jakis czas temu tak widzialam na ich stronie

Gość Marion_Silver
a maxi cosi ma tez parasolki? bo duze typu mura to wiem...

Hej dziewczyny. Dla mnie wybór wózka był bardzo trudny. Ale Pan w sklepie pomógł mi w wyborze tego najlepszego :) Szukałam lekkiego zwrotnego a jednocześnie dużego ponieważ mieszkam na wsi. Anex Sport to było to czego naprawdę szukałam. Teraz już używam spacerówki od 5 dni i mój synek uwielbia w niej siedzieć. Fajnie że na jesień/zimę w spacerówce jest duża okrywa na nogi , wystarczy dokupić spiworek i można chodzić na długie zimowe spacerki :) koła idealne ta trudny teren więc po śniegu w 100% dadzą radę.

Parę tygodni temu kupiliśmy wózek Anex Cross. Polska firma ale wózek bardzo elegancki. Nie jest robiony jak te wszystkie wózki na jedno kopyto. Ten nie dość że wygląda solidnie a zarazem subtelnie . Połączenie materiału z eco skórą wygląda super, najwyższej jakośći bawełna w środku gongoli oraz materacyk kokosowy. Zamiast wielkiej torby jest plecak a kosz na zakupy bardzo pojemy wykonany z eco skóry. Spacerówka na ramie wygląda ładnie i proporcjonalnie . Jestem zadowolona z zakupu :)

Gość gość
Każda mama szuka odpowiedniego dla siebie. Wybrałam Anex Sport który dla mnie jest taki jaki powinien być :) duży wygodny i dobrze amortyzowany. Mój Kubuś jeździ już w spacerówce od 4 mieś . Uwielbia w niej spać na spacerkach . Ma rozkładane plecy do pozycji leżącej i regulowany podnóżek . Można ją zapiąć w oba kierunki jazdy co jest bardzo wygodne . Anex Sport wózek godny polecenia.

Gość gość
Ja wybrałam Anexa . Wszędzie dużo opinii fajnych znalazłam i pan w sklepie powiedział, że są ok i że dużo ich się teraz sprzedaje. Jestem zadowolona i mogę go polecić

Gość gość
Ja też polecam Anexa. Sprzedajemy ich w sklepie naprawdę dużo i rodzice są zadowoleni. Wózek niezawodny i wpadający w oko.