Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poplontana

NA początku drogi

Polecane posty

Stoję na początku mojej drogi drogi po zdrowie lepsze samo poczucie i wygląd . Zaczynam odchudzanie o czym będzie forum to będzie taki pamiętnik o drodze którą muszę przejść sama ,o rozterkach o uczuciach zmaganiach małych sukcesach i porażkach nie mam z kim pogadać. A może nie chce? sama nie wiem nie lubię gadać o mojej otyłość wole udawać ze jest wszystko ok czy tak jest lepiej nie wiem na pewno prościej niema wtedy krępujących pytań w stylu czemu z tym nic nie zrobisz itp. nie chce o tym opowiadać bliskim wam jest jakoś łatwiej o tym wszystkim powiedzieć .

Gość paula5421
doskonale cie rozumiem. łatwiej porozmawiać z obcymi osobami o naszych słabościach. poza tym sama po ciąży przytyłam 25 kg i jakoś nikt nie rozumiał że to głównie dlatego że 4 ostatnie miesiące musiałam leżeć w łóżku ze względu na bezpieczeństwo maluszka. wszystkie koleżanki się dziwiły, że ja wiecznie aktywna i na zdrowej diecie tyle przytyłam... gdzieś na forum dla mam znalazłam opinie o tabletkach iqgreen które pomogły wielu kobietom ruszyć ospały metabolizm bo zawierają zieloną kawę m.in. zaczynam kurację lada dzień jak tylko dostanę przesyłkę. życzę ci dużo wytrwałości i powodzenia! :)

Gość ciekawskigosc
ciekawe jak mają niby działać takie tabletki i cudownie odchudzać :D

Gość paula5421
cudownie to one mnie nie odchudzą. nie obędzie się bez ciężkiej pracy na siłowni i zmiany nawyków żywieniowych :P

Gość ciekawskigosc
to dobrze że nie jesteś jedną z tych ślepo wierzących w zbawienne działanie tabletek pań :P powodzenia w takim razie

Gość paula5421
iqgreen to jedno, a drugie to ćwiczenia i dieta :) stosuję jako wspomagacz i nie ma w tym nic złego. złe jest to że niektórzy myślą że tabletka wzięta po zjedzonym hamburgerze ich odchudzi..