Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzewod

Wyjazd chłopaka za granice na stałe beze mnie !!!

Polecane posty

Gość drzewod

Witam :) Mam 20 lat. Jestem z chłopakiem od 2 lat. Początkiem tych wakacji wyjechał za granicę do brata. Ostatnio stwierdził, że zostaje tam na stałe. Czekałam aż poruszy temat naszego związku. On powtarzał tylko żebym uczyła się języka nic więcej. Wczoraj poruszyłam z nim ten temat. Powiedział, że jest za młody na mieszkanie z dziewczyną. Chce sb sam wszystko poukładać ale nie chce się rozstawać. Powiedział, żebym nauczyła się języka i przyjechała zamieszkała w jego okolicy i bd dalej rozwijać nasz związek/ Przecież to nie ma sensu. Co robić? Jak zostanę w Pl to wszystko się posypie, a tego nie chcę. Jak pojadę tam bd sama, nie wiem czy znajdę pracę i nie wiem czy znajdę w nim oparcie skoro sam chce sb wszystko układać.

Gość gość
A co to za kraj? Jakiego języka się uczysz - angielskiego?

Gość gość
no wiesz facet, nie chce zobowiązań bo jest młody i mieszkanie z dziewczyną to zobowiązanie. Ja osobiście jestem przeciwna takim mieszkaniu. Jeżeli bardzo Ci zależy to możesz się uczyć języka ale też powiedzieć jasno że się uczysz itp. i nie rzucisz tak wszystkiego i nie wyjedziesz bez pewności że sobie tam poradzisz.

Gość gość
przykro mi to mowić, ale wygląda na to, że mu kompletnie na Tobie nie zależy, ale nie chce Cię zostawiać po to, żebyś była tak na wszelki wypadek.

Gość gość
zgadzam się z przedmówcą.

Gość drzewod
Niemcy :) umiem to co ze szkoły, a jak wiadomo ta wiedza jest niewystarczająca, sądziłam tak od samego początku, ale on przyjeżdża do mnie codziennie pisze także w trakcie pracy, i te jego zapewnienia, że kocha, że chciałby żebym tam była trudno trzeba bd się rozstać :) dziękuję za odp :)

Gość gość
taa, w pracy pisze, a po pracy szuka innej . Mojej kolezanki chlopak pojechal do pracy i .. ? I codziennie szuka sobie jakiejs na seks :D A jak ona go nakryła to mowil, ze to dla jaj :D jezuu weź kobieto. Gowniarz taki z niego

Gość gość
Zawsze przeciez mozesz go odwiedzac a on Ciebie, a jak sobie wszystko poukladasz to mozesz się przeniesc tam na stale, a może on wroci. Mój chlopak tez od dwoch lat pracuje w Niemczech i się odwiedzamy srednio co 2 miesiace a czasem nawet co miesiac, albo ja jego albo on mnie. Jezdzimy do siebie busami od www.artour.pl . Ceny biletow nie są drogie, więc nam się oplaca.

Gość gość
Ta i ma wydawac na podroze do Niemiec, chlopak niezobowiujacy przeciez nie bedzie placil za jej bilety :D Bez zobowiazan to on sobie poszuka w Niemczech, a ty w Polsce, i to takiego zobowiazujacego, nie trzeba sie tłuc nie wiadomo ile :D

Gość gość
Zasadnicza sprawa facet powinien okazywać że mu na dziewczynie zależy. Twojemu najwyraźniej nie zależy. Natomiast zależy mu na wyjeżdzie za granicę. Ja bym po prostu chyba nawet z nim nie rozmawiała już. Pozwoliłabym mu wyjechać jakby nigdy nic i olała. Nawet telefonicznie bym go spławiała gdyby zadzwonił to bym mało co mówiła albo powiedziała że zajęta a potem nawet bym nie odbierała...