Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim ja jestem ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Muszę powiedzieć a raczej napisać, że nigdy nie radziłam się osób na forach, ale muszę się kogoś doradzić, gdyż zwariuje. Kiedy poznałam tego chłopaka byłam szczęśliwa. Może nie był on przystojny... ale dla mnie był niesamowity. Lubiłam z nim rozmawiać. I jak nikt potrafił mnie uspokoić w taki sposób, że potrafiłam żyć optymizmem. Wszystko było ok. Tylko, że doszedł czas, że chciał ode mnie jak każdy facet, który ma kobietę... seksu. Ja chciałam poczekać. Po prostu nie potrafię od razu komuś się otworzyć. Mimo, że byliśmy ze sobą pół roku. On nalegał... aż w końcu znudziło mu się to. I mimo, że już szykowałam mu niespodziankę na urodziny. To on po prostu odszedł. Najgorsze jest to, że on na portalu społecznościowym napisał, że jest związku z dziewczyną, która miał w znajomych od dwóch dni. Dowiedziałam się o tym wchodząc z konta mojej przyjaciółki, która ma jego w znajomych. Zabolało mnie to strasznie. I mimo, że tłumaczył dziwnymi jak dla mnie wytłumaczeniami, nie potrafiłam tego zrozumieć. Dałam mu spokój, ale on zawsze pisał do mnie i robił to tak, żeby zniszczyć mnie psychicznie. Teraz po prawie roku odstępu, pisze do mnie i dzwoni. Najgorsze jest to, że się z nim raz spotkałam. Tłumaczył mi, że nie moze o mnie zapomnieć i ble, ble . Nie wierzyłam mu. Chciałam się przekonać czy tak jest naprawdę. I chłopak naprawdę się starał. Tylko chciała zobaczyć czy tak jest na portalu. Więc weszłam logując się na profil koleżanki. I co się okazuje? Nadal ma ją związku. Wkurzyłam się i napisałam mu co to ma znaczyć. Powiedział mi, że wytłumaczy mi to na spotkaniu. Kiedy przyszedł dzień spotkania, on po prostu olał sytuacje. Mówiąc, że ma coś wypadło w pracy. Nie wiem co myśleć. Bo po prostu nie odpisuje już. On ma mnie za koła zapasowe? Mam powiedzieć tej dziewczynie, że ją okłamuję? Mam na to dowody, które wytłumaczyć się z nich nie można. Czy poczekać aż sam mi to wytłumaczy co chodzi z tą dziewczyną i po prostu po tej rozmowie dać jej dowody ?

Gość gwoli wyjasnienia
Chlopak chyba wciaz nie przetrawil tego, ze nie chcialas z nim seksu. Moze szykuje mala zemste. Po prostu daj sobie z nim spokoj i powiedz mu, ze nie mozesz go traktowac powaznie. Niech najpierw dorosnie! :)

Gość gość
Tylko, że chce znowu z nim spróbować.

Gość gość
przecież z kimś jest? chcesz być ta druga?

Gość gość
Nie chce. Ale chce aby ona wiedziała co on robi