Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinienem iść do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym że chyba jestem psychopatą. Mam często w życie sytuację że boję się samego siebie. Niedawno rysowałem córce koleżanki króliczka gdy się nią zajmowałen. Byłem pewien że rysuję królika, ładnego malutkiego króliczka a narysowałem dziewczyne bez oczu z twarzą we krwi całą pociętą. Przestraszyłem się jak zobaczyłem co narysowałem. Miałem również sytuację że moja dziewczyna rozdrapała sobie ugryzienie po komarze i położyła chusteczkę we krwi obok mnie nie wiem czemu miałem ochotę wdychać opary tej krwi i wręcz z wielkim bólem wyrzuciłem tą chusteczkę. Oraz raz miałem ochotę po prostu zabić moją kobietę bez powodu. Chciałem widzieć jak krwawi żeby miała podcięte gardło i żeby się dusiła i dławiła krwią. Bardzo ją kocham i nie chce jej zrobić krzywdy. Powinienem iść do lekarza? Nie chce skończyć w kantonie bezpieczeństwa dostając za karę zastrzyki z soli fizjologicznej. :(

Gość gość
Kaftanie * mój błąd (autokorekta)

Gość gość
wg mnie to ściema. i nie na czymś takim polega psychopatia. to o czym mówisz to raczej schizoidalne zaburzenia obsesyjno-kompulsywne.