Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna_Sam

Dlaczego 90 procent kobiet ubiera się po męsku?

Polecane posty

Gość Mężczyzna_Sam

Nie rozumiem skąd ta moda na męski ubiór. Kobiety zamiast ubierać spódnice i sukienki, jak to czyniły od wieków, w XX wieku zaczęły ubierać spodnie. I doszło do tego, że w dzisiejszych czasach niemal każda kobieta ubiera się jak facet! Jestem mocno zdegustowany i zniesmaczony dzisiejszą modą. Kobieta w męskich spodniach wygląda fatalnie, żałośnie.

Gość gość
polski klimat nie pozwala na chodzenie w spódnicach np teraz, za zimno jest

Gość Mężczyzna_Sam
Przez wieku jakoś nie nosiły kobiety spodni zarówno w zimie jak i latem.

Gość gość
kobiety powinny chodzic w spodniach bo pasuja do kobiecej anatomii, a facet powinien chodzic w spódnicy i luznych spodniach (tez ze względow anatomicznych)

Gość gość
Nie kazda ma figure do sukienek i spodnic

Gość Mężczyzna_Sam
Młode kobiety mówią, że jak jest zimno to nie ma opcji żeby chodzić w spódnicy. To dlaczego masze prababcie świetnie sobie dawały radę w zimie bez męskich spodni? Młode kobiety mówią, że nie każda ma figurę, by nosić spódnice. Cóż za brednie. Spódnice są stworzone dla kobiet. Wszystkie kobiety mają odpowiednią figurę do chodzenia w spódnicach i sukienkach. To właśnie spodnie są nieodpowiednie dla figury kobiet. I dlatego kobiety w spodniach wyglądają żałośnie, że aż płakać mi się chce.

Gość gość
Wyglądają żałośnie? Weź na wstrzymacie kolego 😠😡

Gość gość
A mnie sie nie podoba kiecka i wole chodzić w spodniach. Nie będziesz mi mówił tępaku w co mam sie ubierać.

Gość Mężczyzna_Sam
@ gość dziś Nie pozwalam ci chodzić w spodniach! Koniec kropka!

i właśnie dlatego kobiety przejmują cechy męskie - skoro ty , niby mężczyzna masz zamiar histeryzować z takie bzdurnego powodu.

Gość gość
Faceci też przez spory szmat historii chadzali w kiecach. Spodnie nie są wcale męskim strojem.

Gość gość
A kiecach wygląda się jak ciotka klotka, a w spodniach kobieco i seksownie.

Gość gość
ja osobiście nie chcę zwracać na siebie uwagi, wiem, że jak sie będę stroić to będą mnie nagabywać jakieś namolne typy, gapic się obleśnie, więc po co?

Gość gość
"To dlaczego masze prababcie świetnie sobie dawały radę w zimie bez męskich spodni?" ha ha ha, naprawdę nie wiesz? Bo zwyczajnie pod spodem nosiły długie galoty, czyli bieliźniane spodnie do kolan a na to spódnica. To dopiero seksowne i pociągające było.

Gość gość
ja tam chodzę, to facetom się to nie podoba, mimo że mam dobrą figurę i nogi ok

Gość gość
Jakoś kobiety chodzą do kościoła w spodniach i co?? Ksiądz ich jakoś nie wygania z kościola

Gość gość
Masz naepane we łbie autor hehe

Gość gość
Autorze z Twoich przemyśleń wynikałoby też, ze mężczyźni powinni chodzić w kieckach - w końcu sam Jezus tez spodni nie nosił, prawda? Takze lata temu w spodniach nie chodzili ani mężczyźni ani kobiety. Czemu nie chodzę codziennie w sukienkach? Bo w spodniach jest cieplej, wygodniej, swobodniej. Sukienki lubię ale targanie w nich zakupów czy ganianie za dzieckiem to wątpliwa przyjemność więc zostawiam je raczej na inne okazje...

Gość gość
Ubiór jest dla człowieka a nie odwrotnie. Ma być przede wszystkim wygodny a kiecki takie w większości przypadków nie są. Sprawdzają się te przewiewne na upalny dzień, czy te elegancki na imprezy, ale poza tym ani są wygodne, ani specjalnie seksi.

Gość gość
A ja nie wiem, skąd w ogóle założenie, że kobiety "powinny" cokolwiek robić, by przypodobać się jakiemuś przypadkowemu mężczyźnie na ulicy, czy w pracy. Jeśli chcą, to są seksowne, założą kieckę i obcasy, ale kusić z definicji? Nie ma takiego obowiązku.

Gość gość
Autor to muslim z syrii

Gość gość
ten cały sam to jakiś troll, wkręca was a wy się jeszcze tłumaczycie, czemu nosicie spodnie, niech się wali na ryj

Gość gość
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.konkursmoda.wilanow-palac.pl/view.php%253Fartykuly_id%253D227%2526kolejnosc_id%253D5&imgrefurl=http://www.konkursmoda.wilanow-palac.pl/index.php?header_id%3D5%26menu_id%3D122%26podmenu_id%3D67%26lang%3DPL&h=550&w=375&tbnid=C4y-FApp2ItmeM:&docid=DXnXnuQB_cPCJM&ei=HvIGVtf1LoGfyAP4v7roCg&tbm=isch&ved=0CGAQMyg3MDdqFQoTCNf819-3lcgCFYEPcgod-J8OrQ

Gość gość
Autorze dlaczego nie po******lasz w tunice i samdałkach wszak grecy i rzymianie tak się ubierali. I to zimą

Gość gość Abdul
Jak przybęda uchodżcy kobiety porzucą męskie stroje gdyż zabroni tego szariat !