Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co kupić na dzień chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Pomysły mi się kończą 30 września lada moment a ja nadal nic nie mam..

Gość gość
Paczkę prezerwatyw. Bedzie w niebo wziety!

Gość gość Klaudia
Kurffa wszystko jest takie przereklamowane ! tez nie mam pojęcia co kupic!!:/

Gość gość
Porządny skórzany portfel Zestaw dobrych kosmetyków Jak jest majsterkowiczem to jakiś zestaw narzędzi Jak ma świra na punkcie swojego auta to coś do auta Jakąś bluze oryginalna

Gość gość
Ty z 11:12, a co to urodziny że mam z prezentem za niewiadomo ile wyskoczyć? Już bez przesady, to tylko dzień chłopaka.

Gość gość
To jak nie masz kasy na prezent to daj mu du.. Wyjdzie taniej proste. 200 zł na bluze oryginalna to dużo? Tak samo portfel? hahaha po ci się pytasz ci kupić daj mu pluszaka z caritasu...

Gość gość
Nie chodzi o to ze kasy nie mam, ale co to za święto żeby wyskakiwac z takim prezentem? Ma być symbolicznie, jakiś drobiazg, to nie gwiazdka, urodziny ani nic. Aż jestem pod wrażeniem co byś wymyśliła gdybym pytała o prezent na święta.

Gość gość
A może tak gadasz bo na dzień kobiet dostajesz kolie z apartu, to wtedy rozumiem :-D

Gość gość
moj facet dostanie ode mnie voucher z wyjatkowyprezent.pl na jazde szybkim autem :) zawsze chciał sie przejechac super sportowym samochodem, ale nigdy nie mial do tego okazji.

Gość tadekkk
Na ważne "imprezy" wypadałoby dać coś co ta osoba zapamięta na długo.... emocje, przeżycia, zachwyty.... to jest tak naprawdę najcenniejsze :) osbiście czekam na przejażdzkę ferrari :D :D

Gość gość
mój dostanie jeden prezent na najbliższe 3 okazje 1 - dzień chłopaka 2 - urodziny w listopadzie 3 - gwiazdka Kupiłam mu smartfona za 1800 zł Dla mojego lubego to prezent mega trafiony bo bardzo mu się przyda a ostatnio po kryjomu marzyło mu się takie cacko więc będzie w niebo wzięty :-P

Gość gość
Zrob mu porzadny obiad- przez zoladek do serca. A na deser loda.

Gość Karolka85
Ja mam ten sam problem co okazja, nie wiem co kupić!! Ale ostatnio stwierdziłam, że będę kupować gotowe pomysły, takie vouchery prezentowe!

Gość zuzka9991
Na dzień chłopaka chciałaś kupić jakiś prezent? No bez przesady! Lizak w kształcie serduszka lub czekolada w zupełności wystarczy na tą okazję. To nie urodziny czy gwiazdka żeby kupować nie wiadomo co. Ja kupiłam czekoladę :P Teraz szukam prezentu na święta i zastanawiam się nad albumem na monety - http://www.cezar24.pl/albumy-monety-c-37_112.html Mój chłopak kolekcjonuje monety od jakiegoś czasu i pomyślałam, że mu się przyda :) Póki co wszystko trzyma w jakimś pudle.