Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muzulmanie w niemchech czy tam jest teraz niebezpiecznie?

Polecane posty

Gość gość

jak tam jest na ulichach opowiedzcie cos bo chcialam pojechac ale jestem dziewczyna i nieciekawie to wyglada na tych ulichach jak ktos jest z niemiec napiszcie co sie dzieje

Gość gość
Polacy, Rosjanie i Muzułmanie to najbardziej przestępcze grupy w DE

Gość gość
Ja jestem w niemczech tu mieszkam , to zalezy od miasta, bo oni sa porozsylani, wszedzie , u nas jest spokoj w miare czasem widze jakis ciapatych ale sa grzeczni :) ja jestem blizej Francji, podobno najwieksza plaga jest w Berlinie i Monachium

Gość gość
No wlasnie ja chcialam pojechac do Berlina. Co sie tam dzieje dokladnie teraz jakies wskazowki? cos widzieliscie? a moze poczekac...

Gość gość
nienawidze tych ludzi...czy jest ich tam pelno na ulicach?? policja podobno nic nie robi

Gość gość
czy juz europs nie nalezy do europy?????? bedziecie tak siedziec i nic nie robic?????

Gość gość
Nie wiem skąd masz dane o przestępczości Polaków w Niemczech. Ale muzułmanie szybko prześcigną Polaków w rankingu. Poczekajmy tylko :)

Gość gość
Slyszalam od kogos ze w Berlinie zebrza na ulicy laza i naciagaja ludzi na kase, ale czy to prawda niewiem , ale napewno nie napadaja i nie gwalca :p

Gość gość
a czy atakuja kobiety w berlinie?

Gość gość
to muzulmanskie s****wo nie powinno siepozwalac

Gość gość
Nikt nikogo nie atakuje ludzie co wy k*****a !!! Spokojnie , ino miejcie dodatkowo paszport bo moga byc kontrole wyrywkowe na drodze do niemiec, a jak nie macie to dowod przy d***e trzymac zeby w razie co w panike nie wpasc, polacy czujcie sie bezpieczni !!!

Gość gość
ty jestes glupia lub glupi jak piszesz by czuc sie bezpiecznie

Gość gość
16:34 spiertalaj muslimie stąd

Gość gość
NIE JEST BEZPIECZNIE ! wciąż są zadymy moslemy gwałcą dzieci i dziewczyny !! policja wszystko ukrywa media milczą ! zaczyna się wielka wojna ! w całej europie przez te k...we merkel !

Gość gość
Ostatnio wpier... dostała kobieta w 8m ciąży za to, że jej mąż miał krzyżyk na szyji. Oczywiście mu też się dostało. Oboje trafili do szpitala.

Gość gość
czy kobiety w berlinie musza teraz zakladac worki na glowe czy jeszcze tego nie wprowadzili?

Gość gość
ten link nie dziala

Gość gość
podnosze

Gość gość
jak tam jest dzisiaj

Gość gość
przeciez muzulmanie sa od laaaaaaaat w niemczech, we francji, w austrii czy uk :O

Gość gość
usu/ń spacje w linku

Gość gość
W Szwecji są całe dzielnice zamieszkałe głównie przez muzułmanów. Tam jest przeważnie biedota bo Szwedzi wyprowadzają się jaknajdalej od islamu. Lewactwo popiera azylantów, ale przeciętny Szwed nie chce ich tutaj widzieć. Osobnym problemem są żebracy z Rumunii i Bułgarii. Siedzą przed każdym sklepem z wyciągniętą ręka a policja w ogóle nie reaguje. Ludzie dają kasę więc żebracy dalej są i będą. Okupują prywatne posesje i zdaża się, że wprowadzają się do nieswoich domków letnich nie pytając w zgodę właściciela. Demolują wszystko.

Gość gość
muzulmanie w niemczech sa od lat, nie za bardzo wiem o co ci chodzi z tym pytaniem? w pl tez sa, gdybys nie wiedzial ;) chyba, ze nie jesz kebabow, ale z tego co wiem u was sa i meczety :P

Gość gość
szczucie,szczucie i szczucie,po kiego takie tematy zakładać? nie masz nic do powiedzenia? Proste-nie odzywaj się a jak muzułmanie w Niemczech? wejdz na stronę MSW,dowiesz się jakie są rekomendacje,czy jechać czy nie ,bo jesteś DZIEWCZYNĄ...:-P

Gość gość
Ja jadę do Niemiec na weekend majowy. Wczoraj przyszedł mi dowód z offshoreidcardscom i jestem zachwycona!W ogóle nie widać po nim, że to kolekcjonerska wersja!!!