Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Czy ktoś lubi prawicową smerfetkę na kafe? prawicową, nie dość, że pisiorka i narodowczyni w jednym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotek19letni 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 prezes cie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Wiem, że mnie lubi i jest z******ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 Nikt cię nie lubi zabiedzony meiliniarski eunuchu jepany udający babę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 Smerfetka to prowokator POwski. Jego zadaniem jest ośmieszać PiS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 Czemu głosujesz na Pis? Uzasadnij w paru zdaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2015 To jest ironiczna myszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 26, 2015 Ponieważ pis wiele rzeczy jest tak jak ja myślę. Pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach