Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczecin, gdzie najlepiej urodzić?

Polecane posty

Gość gość

Temat się powiela, ale chciałabym aktualnych rad. Do porodu już niedługo, a szpitala nie umiem wybrać ponieważ zdania są podzielone. Drogie mamy, proszę was o rady! :)

Gość gość
Polecam Schwedt, rodziłam tam 2 dzieci. SUPER :)

Gość gość
Nie polecam Pomorzan,rodxilam 2lata temu,porod dlugi i ciezki ,kazaly mi chodzic po korytarzu bo wtedy akcja jest szybsza,a ja mdlałam z bolu...nikt nie podal kropli wody,choc kubek stał tuz obok(zlitowala sie mloda dziewczyna,studentka,czy tam stażystka ).nad ranem zmiana inna i juz o wiele lepiej,syn urodzil sie niedotleniony,mial przedgłowie a,i prosilam cala noc o znieczulenie,najpierw mowily ,ze za wczesnie,potem,ze juz za późno:( natomiadt opieka po porodzie bardzo dobra,interesowali sie dzieckiem,zaglądali,pytali ,czy wszystko ok,czy ja czegos potrzebuję,czy zmienic posciel łóżka za to masakryczne po porodzie,wysokie,twarde,siadałam i wstawałam z bólem moja kolezanka rodziła w Zdrojach,ale byla z mężem,i chwalila opiekę

Gość gość
Co jeszcze do Pomorzan,podczas porodu przychodzila mnie badac co pare godzin p doktor,robila to mocno,bardzo niedelikatnie i dlugo...oczywiscie oxytocyna na dzien dobry. ja myślę,ze ja po prostu tak trafilam na zmianę nie miłą,ale juz bym tam wiecej nie pojechala,mimo super opieki juz po.

Gość gość
no zdroje oczywiście... :) rodziłam w 2013 i w tym roku... jest ok koleżanka rodziła też w 2013, policach, to do tej pory ma taką traumę (nie chodzi o ból, bo ten przy skurczach krzyżowych jest nie do opisana, zwariować można), ale o podejście personelu do niej, do dziecka na porodówce... w każdym razie najadła się sporo strachu, nie była najlepiej traktowana i jak na razie boi się być w kolejnej ciąży...chociaż szpital wybrała sama.. tam chodziła do szkoły rodzenia, była zadowolona co robili, co mieli pokazywane, tłumaczone... mówiła, że to wszystko pic na wodę... co innego pokazują na zajęciach, a co innego jest gdy dochodzi do porodu.. jak mam być szczera, to wszystkie moje znajome bliższe czy dalsze rodziły w zdrojach.. tylko ta jedna w policach . jdną koleżankę niedawno spotkałam, to mowi, że będzie rodziła na pomorzanach.. trochę się zdziwiłam, ale mówi, ze tam pracuje jej lekarz, to woli tam.. ale większość woli jednak zdroje... warunki dobre, dzieckiem-w razie problemów- dobrze się zajmują..

Gość gość
A czy ktos wie czy na pomorzanach mozliwy jest porod rodzinny?

Gość gość
Tylko Zdroje! Rodziłam 3 razy i nie mam ani jednego zarzutu.

Gość gość
w oborze na skladkowskiej jest obora więc śmiało

Gość gość
Ja polecam dworzec centralny tanio i expressem

Gość gość
Dworzec? Chyba dawno w Szczecinie nie byłaś...

Gość gość
A pomorzany? Tam sa dobrzy lekarze