Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sperma bulgocze mi w jajkach i pragnie za wszelką cenę wydostać się na powierzch

Polecane posty

Gość gość

nię, ale złożyłem śluby, że przez 3 miesiące nie będzie ani walenia konia, ani seksu. Jednak z racji, że za tydzień/ dwa jadę do dziewczyny to pomyślałem sobie, że śluby czystości skrócę do tego momentu, by obdarzyć ją obfitym wytryskiem. Niestety ów stan rzeczy poważnie odbija się na mym zdrowiu fizycznym i psychicznym, a prostata jest spuchnięta jak bańka mydlana. Prawdopodobnie namnażają się tam już komórki nowotworowe, które organizm z finezją i zaciekłością likwiduje, aczkolwiek ból i cierpienie, które odczuwam jest nie do opisania nawet przez największych literatów tego świata.

Gość gość
Sperma w jajkach! ,gratulacje lajzo p******a,co za odmozdzony zjeb. Ale za to wie ze mu sie chce j***c!-i nie wazne ze polglowek. Ja p*****le !do ksiazek ty gownojadzie zasmarkany.!

Gość gość
To chyba ty powinieneś lecieć do książek, nadmiar spermy ma tendencje do osadzania się w jajcach i dlatego boli.

Gość gość
Widzisz kochanienki, gdybym mogła ulzyla bym ci w tych cierpieniach, bo sama często mam ochotę i ciężko zachować wstrzemiezliwosc :D Bella 86

Gość gość
Bella hmm pięścil bym CIĘ

Gość gość
To pieść, bo straszną mam teraz ochotę, nie wytrzymam. Bella 86