Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka_POSTU

Islam powinien być tak samo tępiony jak morderstwa, pedofilia, kidnaping, gwałty

Polecane posty

Gość Autorka_POSTU

Nigdy nie rozumiałam jakim cudem organizacja która za cel stawia sobie podrzynianie gardeł, gwałty, stosunki seksualne z dziećmi, może być nadal legalnie działającą organizacją. Nie rozumiem do dziś jakim cudem niektóry normalnie spokojni muzułmanie (np. polscy tatarzy) mogą być dalej muzułmanami po tym jak się dowiadują, jakie jest prawdziwe oblicze islamu. Jakiś czas temu sama byłam uwikłana w pewną sektę. Głupota młodości. Chodziło o harekryszna. Jej miejscowy guru twierdził, że nie wolno uprawiać seksu, bo to kala aurę czy coś takiego, już nie pamiętam wszystkich jego bzdur. Nie minęło pół roku jak ten sam guru próbował mnie zaciagnąć do łóżka rzekomo, by przeżyć ekstazę duchowo-zmysłową. Oczywiście nie dałam się. A kiedy się zorientowała czym naprawdę jest ruch harekryszna dałam sobie spokój z nim na zawsze. Szanowni Tatarze polscy, patrioci, porzućcie waszą barbarzyńską religię! To wyssane z palca bzdury. Nie ma żadnego mahometa! Nie ma żadnego Allaha. Wszystko bzdury!!!!

Gość gość
Angola zdelegalizowała islam. Ponad 90% mieszkańców tego kraju to chrześcijanie. Burzą meczety. Nie chcą mieć zamieszek ani wojny wywołanej przez muzułmanów. Głosuję na Korwina

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :) A reszta partii to złodzieje i zawodowi kłamcy!

Gość gość
Meczety powinno się burzyć a nie stawiać Obciąć zasiłki Za gwałt karać długoletnim więzieniem

Gość gość
Tak powinna być tępiona każda religia a mordowanie niewiernych to także nakaz boga chrześcijańskiego. Mordowanie dzieci płci męskiej i gwałcenie dziewczynek to także boski nakaz. Poczytaj biblie to się przekonasz czy tylko islamu należy zakazać.

Gość gość
18:00 spiertalaj muslimie żaden chrześcijanin nie każe kobietom chodzić w workach i nie oblewa ich kwasem

Gość gość
Imigrację należy powstrzymać Pseudoreligię pokazać w całej "krasie"

Gość gość
Jeszcze tylko imigracja :)

Gość gość
Rządzący nie chcą powstrzymać imigracji, my możemy tylko protestować przeciw ich decyzjom.

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu. Dlatego ja na 100% zagłosuję na Korwina, bo tam są ideowcy, którym jeszcze się chce :) A reszta partii to złodzieje i zawodowi kłamcy!

Gość gość
Myślę, że nie należy tępić religii samej w sobie jaką jest islam, ale tych "wiernych", którzy tak fanatycznie zabijają i gwałcą. Zresztą to samo tyczy się wyznawców innych religii i sekt. Tępić pedofilii, gwałcicieli i innych oświeconych mordem innowierców. Wiara jak dla mnie jest drogowskazem do samodoskonalenia się, by być człowiekiem DOBRYM, a nie marionetką polityczną, a zarazem pseudo religijną. Niestety najbardziej takie patologiczne zachowania najbardziej widać wśród muzułmanów i różnego rodzaju sekt. Precz z przemocą pod pretekstem nakazów religijnych.

Gość gość
Skończ spamować Korwinem, prześladujesz moje posty i sądzą, że jestem autorką twoich.

Gość gość
Islam nie jest religią, w linku masz wszystko wyłożone, islam to totalitarny system.

Gość gość
gość dziś 18:00 spiertalaj muslimie żaden chrześcijanin nie każe kobietom chodzić w workach i nie oblewa ich kwasem x Jestem ateista debilu który zainteresował sie tematem już dawno i przeczytał biblię od dechy do dechy. Tobie z pewnością bliżej do muslima niż mnie bo wierzysz w to co ci mówią ale nigdy nie przeczytałes źródła. Taki sam jak oni fanatyk kłapiący cudze wcześniej zasłyszane słowa najczęściej bez sensu.

Gość gość
islam to religia dobra i szacunku wobec kobiety!

Gość gość
18:37 Tak się składa, że również jestem ateistką, ciulu, ale wolę chrześcijan. Łatwo dostrzec olbrzymią różnicę między Biblią (Nowym Testamentem), a Koranem. Muzułmaninowi pozwala się na zabijanie niewiernych, a dżichad prowadzi go do zbawienia. Tak pełnych nienawiści do bliźniego tekstów jak w Koranie, nie ma w Nowym Testamencie. W naszych czasach chrześcijanin nie osiąga zbawienia zabijając. Podczas gdy muzułmain męczennik pójdzie do nieba wraz z rodziną.