Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prestiżowa ekspedientka

Dostałam pracę w prestiżowym sklepie i nie mogę spać bo ciągle mnie ochrzania.

Polecane posty

To bardzo drogi sklep z biżuterią i zegarkami po kilkanaście tyś. zł. Jest nas trzy. Dwie dziewczyny i kierowniczka. Musimy być zawsze eleganckie, usłużne, a ona i tak nas bez przerwy opieprza za cokolwiek. Ostatnio zostałam zrugana za jej zdaniem nieodpowiednią fryzurę. Byłam normalnie uczesana, a kilka dni wcześniej byłam u fryzjera, a ta do mnie, że raz w tygodniu do fryzjera to za mało. Szok normalnie. Trzeba się fryzować i stroić jak na wesele. Ale najgorsze ze wszystkiego jej jej upokarzanie. Ona twierdzi, że w ten sposób ćwiczy naszą cierpliwość, bo klienci są różni, a my mamy być bez względu na ich zachowanie zawsze miłe, usłużne i uśmiechnięte i choćby zaczął nam któryś ubliżać, to mamy go jeszcze przeprosić za sprowokowanie. Gdy w sklepie ją ludzie to kierowniczka zachowuje się do nas uprzejmie. Najgorzej jest jednak na zapleczu gdy nikt nie widzi. Kiedyś kazała mi UKLĘKNĄĆ przed sobą. Normalnie na oba kolana musiałam uklęknąć i przeprosić za coś co wcale nie było moją winą. Wykańcza mnie nerwowo ta kobieta. Nie wiem jak długo tam wytrzymam. Praca w tym sklepie rzutuje na moje życie prywatne. Zaczęłam mieć bardzo dziwne sny ale wolałabym ich nie opisywać bo zwyczajnie wstydzę się sama przed sobą, że w ogóle mam takie sny. Nie wiem już co robić. Boję się odejść i stracić źródło dochodu ale jeśli te sny dłużej potrwają to chyba zwariuję od nich :(

Gość gość
Ile tam zarabiasz, jaka jest tematyka snów?

Gość gość
kup sobie ukrytą kamerkę nagraj jej dziwactwa i podeślij właścicielom

Snów opisywać nie chcę bo są okropne i nigdy nikomu się nie przyzna do nich. Nie wiem już co robić aby się ichh pozbyć. Wariuję przez nie!!!!!!

Gość gość
to mobbing. Ile tam zarabiasz, ze nie chcesz odejsc? Mi by bylo chyba szkoda nerwow.

Właście właciciel jak przyjeżdża to bardzo ją chwali, że sklep wzorowo prowadzony, że dziewczyny (czyli my) wystrojone i uczesane jak modelki, a ta się mizdrzy do niego i jakby mogła to chyba przy wszystkich by mu tyłek lizała tak mu nadskakuje.

Nie chcę pisać ile bo zaraz ktoś zarzuci, że się chwalę a drugi uzna, że to i tak wcale niedużo. Dla mnie bardzo dużo. W życiu tyle nie zarabiałam! Nie chcę tracić takich dochodów bo w ogóle jest ciężko z pracą a tu nie dość, że praca jest to jeszcze nieźle płatna.

Gość gość
Trudno cokolwiek doradzic jesli nie chcesz napisac o snach. Pytasz na forum o rade a jednoczesnie zatajasz przyczyn najwiekszej frustracji to tak jakby pacjent przyszedl do lekarza po leki i nie chciaz dradzic co mu naprawde dolega :O wiec albo napiszesz prawde alo nikt Ci tu nic nie poradzi bo nikt nie wie co Cie naprawde gnebi

Gość gość
może idź do psychologa baby nie zmienisz kasę chcesz mieć więc musisz być silna

Gość gość
@ 15:19 Dokładnie! Rozumiem obawy o zdradzenie dochodów ale sen chyba nie jest jakiś ściśle tajny co?

Gość gość
przeżyłam mobbing i molestowanie i powiem ci jedno baby nie zmienisz zwłaszcza że ma poparcie właścicieli masz 2 wyjścia odejść co jest najlepszym wyjściem z tej sytuacji, zostać ale pamiętaj że poniesiesz tego konsekwencje psychiczne już ponosisz w przyszłości czeka cię depresja, nerwica, branie leków antydepresyjnych i s******lone życie bo wspomnienia wracają, ona cię zniszczy psychicznie tak że będziesz wrakiem człowieka na tyle że już nigdy nie będziesz w stanie podjąć jakiejkolwiek pracy, to są poważne deficyty emocjonalne nie będziesz w stanie zaufać nikomu przy czym mobbing jest nie do udowodnienia w sądzie, już teraz szukaj innej pracy bo jak mówisz ta baba wygląda ba psychopatkę więc tak czy siak i tak prędzej czy później podłoży ci świnie i wywali z roboty, więc kasy i tak mieć nie będziesz a baba jest bezkarna, wie że to dla atrakcyjna praca i pamiętaj takie osoby lubią dominować więc nawet jeśli dobrze pracujesz on zrobi wszystko by cię zgnoić, odejdź póki jesteś dopiero na etapie snów potem będziesz tak rozwalona że nawet z łóżka nie wstaniesz a powrót do normalnego życia po takim czymś trwa latami, nie ma terapii dla ofiar mobbingu, cudem znalazłam terapie dla ofiar przemocy i podniosłam się po 7 latach a byłam na skraju obłędu, mobbing to przemoc psychiczna,

Gość gość
zgadzaj sie na upokorzenia i nagrywaj wszystko przez miesiac. pozniej bedziesz miec satysfakcje i duze odszkodowanie.

@ gość dziś Dokładnie! Rozumiem obawy o zdradzenie dochodów ale sen chyba nie jest jakiś ściśle tajny co? x Dobra, napiszę o snach. Z góry jednak uprzedzam, że są nienormalne. Wstydzę się ich sama przed sobą. Śni mi się, że ta kierowniczka nie tylko każe mi klękać przed sobą ale także całować stopy. We śnie robię to. Robię wszystko co ona każe. Kiedy tak klęczę przed nią schylona z ustami przywartymi do jej wysokich szpilek to ona nakazuje tej drugiej dziewczyny podejść do mnie. Coś jej pokazuje gestem. Nie wiem co ale po chwili czuję zadzieraną sukienkę i opuszczane majtki. Nie podnoś głowy! - słyszę ostry ton kierowniczki więc znowu posłusznie przywieram ustami do jej nóg, choć teraz moja pupa jest zupełnie naga. Wszystko dzieje się nie na zapleczu, a na środku sklepu. Przy klientach! Niemal fizycznie czuję spojrzenia obcych ludzi na własnej nagiej pupie. Znowu odzywa się kierowniczka i mówi do mnie, ze zachowałam się niegrzecznie w stosunku do jednego z klientów i teraz muszę mu to wynagrodzić. Słyszę kroki za swoimi plecami. Mam ochotę odwrócić się i zobaczyć kto do mnie podchodzi ale kierowniczka ostro napomina mnie, bym dalej lizała jej stopy. Posłusznie spełniam jej polecenie. Nie odwracam się nawet gdy czuję czyjeś dłonie na pupie. Słyszę klamrę odpinanego paska i ciche dzzzzyt rozporka. Wiem, że a chwilę poczuję twardą męskość na wypiętej pupie i podoba mi się ta świadomość. Czuję rosnące podniecenie. Robię się wilgotna we wnętrzu. W końcu wydaję ciche westchnięcie, gdy podniesione wzwodem prącie wciska się przyjemnym bólem do mej intymnej ciasnoty. Nie przestawaj lizać! - głos kierowniczki wyrywa mnie z chwilowej rozkoszy. Na powrót ze zdwojoną namiętnością obsypuję jej stopy pocałunkami i liźnięciami. Męski członek zaczyna poruszać się we mnie rytmicznie. Tam i z powrotem. Tam i z powrotem. Mam ochotę jęczeć z rozkoszy ale wiem, że pani kierowniczka nie byłaby zadowolona gdybym choć na ułamek sekundy zaprzestała lizania. Kiedy się budzę w środku nocy czuję, jestem naprawdę mokra. Często wsuwam dłoń pod majtki i dokańczam ręką senne wizje. Nie wiem dlaczego ale seks publiczny bardzo mnie wtedy podnieca. Podobnie podniecające jest kłanianie się do stóp pani kierowniczki i lizanie palców jej nóg. We śnie nigdy nie nazywam jej wredną suką tylko panią kierowniczką. We śnie nie mam oporów przed wykonywaniem najbardziej zboczonych jej poleceń. We śnie podoba mi się to co mi robi. Jednak potem w dzień jestem zła na siebie. Zła za te myśli i za orgazm. Wręcz nienawidzę siebie i tej wrednej suki za to co ona mi robi w mych snach. Zwariuje jak to wszystko dłużej potrwa :(

Gość gość
Jesli masz tel z dyktafonem to miej zawsze włączony, moj nagrywa wiele godzin, juz mi sie kiedys przydal w pracy:) ta osoba nawet sue nie spodziewała ze sie nagrywa. Jednak zamiast nagany dostalam pochwałę:) szefow mam z***biscie fajnych :) pozdr. Zwolnij sie bo padniesz psychicznie

Gość gość
Spodziewałam się erotomana-bajkopisarza i cóż widzę? Nie pomyliłam się. :)

Gość gość
Nie powinnas sie obwiniac bo fantazje senne sa poza nasza wola. Wiele osob cierpli na koszmary i nie chce ich miec ale nasza podswiadomosc nie slucha rozumu. Sny erotyczne to nic niezwyklego.

Gość gość
Ja kilka dni temu byłam na rozmowie w sprawie pracy właśnie do takiego salonu. Coś mi się wydaje, że może być to ta sama firma, rozpoczynająca się na literę P? Bardzo bym chciała się dostać, jednak nie dzwonią do mnie. Do jutra niby mieli się odezwać. Z drugiej strony domyślam się, że tak to właśnie może wyglądać.. Zależy wszystko od tego na jakich ludzi sie trafi.

@ gość dziś Nie powinnas sie obwiniac bo fantazje senne sa poza nasza wola. Wiele osob cierpli na koszmary i nie chce ich miec ale nasza podswiadomosc nie slucha rozumu. Sny erotyczne to nic niezwyklego. x Tak ale kiedy się w nocy przebudzę i dokańczam ręką to to nie jest już sen! Jak to wytłumaczysz?

@ gość dziś Spodziewałam się erotomana-bajkopisarza i cóż widzę? Nie pomyliłam się. usmiech.gif x Właśnie dlatego nie chciałam opisywać snu. Mi samej on się wydaje głupi i nienormalny. Aż trudno uwierzyć, że człowiekowi takie rzeczy mogą przychodzić do głowy w nocy. Więc nie dziwię się, że inni też w to nie bardzo wierzą. Kiedy zwierzyłam się raz koleżance to ta najpierw popatrzyła na mnie zdziwiona a potem dodała - jaja sobie chyba robisz. Niestety, to nie jaja. Tak wyglądają moje sny odkąd się tam przyjęłam. Upokarzanie pomieszane z jakąś chorą erotyką :(

Gość gość
Czy to podszyw opisał sen? :D haha

Nie! Żaden podszyw! Ja go opisałam, bo tak to dokładnie wygląda w moim śnie. I wiesz co? Zdradzę Ci małą tajemnicę. Gdy to opisywałam, gdy przywoływałam w pamięci obrazy ze snu, to poczułam, jak znowu zaczynam się robić mokra. Tak to na mnie działa! :(

Gość gość
Zatem prowo erotomana a ja myślałam, że pogadam o tej pracy..

Gość gość
Też obstawiam na 90% że to prowo. 10% daje że może być prawda bo przecież istnieją dziewczyny które kręci przymuszanie zresztą moja koleżanka mi się kiedyś zwierzyła że podczas masturbacji ma fantazje że gwałci ją przystojny łobuz i też początkowo wydawało mi się to dziwne bo jak normalnej zdrowej na umyśle dziewczynie może się podobać gwałt tóry w rzeczywistości jest traumą ale ona mi powiedziała że to tylko fantazja i że w rzeczywistości wcale nie chciałaby być zgwałcona czyli mówiła podobnie co autorka topiku że podoba jej się to tylko w fantazjach a po wszystkim jest zła na siebie za te fantazje.

Gość gość
możesz się wypowiedzieć na ten temat na gowork

Co to jest gowork?

Gość gość
Dzisiaj tez miala taki sen ;)

Tej nocy nie. Ale po scenie jaką wyprawiła nam dziś kierowniczka to pewnie będę miała :O Zawsze jest tak, że im bardziej ona nas, a szczególnie mnie ochrzani, to mam te służalczo-seksualne sny. Chyba dla rozładowania emocji :(