Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tu są jacys normalni faceci którzy..?

Polecane posty

Gość gość

Nie lubią ubierać się w damską bielizne, pończoszki, szpileczki? Nie lubią dildosów i tego typu g*wna? To jest chore żeby facet sie tak ubierał! Przecież jakby mój facet przyszedł do mnie w czymś takim to ze śmiechu chyba bym z łożka spadła, a jednoczesnie poczula bym się zażenowana...

Gość gość
I tak trzymać!

Gość gość
no, ja mam takie męskie stringi z siateczki, raz nałożyłem, usłyszałem od żony, ze wyglądam jak c i o t a. Było to żartobliwe, ale skuteczne. Walają sie gdzieś w szufladzie, szkoda wyrzucić, a inej baby nie mam, żeby wypróbować :P

Gość gość
Ja jestem normalny a jest jakas normalne?

Oczywiście, że są. Choć niektórzy mają w drugą stronę aż za bardzo. Taki np. ja. Ja nawet nie za bardzo lubię wyzywającą bieliznę. Dla mnie kobieta w bawełnie jest najbardziej erotyczna. Czy to oznaka braku normalności wg. autora/autorki?

Gość gość
Nie..to oznaka zblizajacej sie nieublaganie starosci..

Gość gość
Chyba dokładnie odwrotnie! To stare pierdy im starsi, tym bardziej lubią czerwone pazury i dziury w kroku hahaha!

Gość CzwarteImperium
A jak facet ubiera moją podomke i moje kapcie po kąpieli to normalny czy nie?

Gość gość
Nie ma. Są tylko dowartościujący się kosztem kobiet. Wkręcający je, że są wyjątkowe, żeby potem odejść.

Gość Zimny dran
Czwarteimperium a ta podomka jest w kwiatki?

Gość CzwarteImperium
Nie Zimny. W paseczki, ale różowe.

Gość CzwarteImperium
Ja lubie...ale na sobie. ;)

Gość gość
Dla mnie kobieta w bawełnie jest najbardziej erotyczna. Czy to oznaka braku normalności wg. autora/autorki? xxx To jest jak najbardziej normalne! Każdemu podoba się co innego :) oczywiście, że bawełniana bielizna tez jest sexy! :)

Scribo, a jeżeli z tej bawełnianej bielizny została już tylko koszulka... I to króciutka... O, jej... nawet troszkę pępuszek widać? To może być? :)

Gość gość
Młynarski pogardliwie śpiewał: "W tygodniu żony barchanowe chrapią w noc..." a ja mam takiego Zmarźlaczka, który zimą piszczy, że mu zimno, choć ubrany na cebulkę. I z tego powodu, a nie mody nosi zimą baaaardzo ciepłe majtusie barchanowe. I to jest TO! Widzieliście kiedyś kosztowne jubilerskie cacuszko z brylantem w puzderku mięciutko wyściełanym, podkreślającym ekskluzywność? Powiadam Wam, że gdy wydobywam MOJE cacuszko z tak cieplutkiego schowanka, to czuję się jak Król.