Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katoliczki żesz

Polecane posty

Gość gość

kurva mać. Jedną odstawia brzydulę pierdoloną by poszła na Mszę, a zgarnia emerytkę szmatę która wraca z poprzedniej godziny. A ty śmieciu na którą idziesz się pokłonić?

Gość gość
Zaroochaj się na śmierć z brzydulami pseudomęska p**do. Do diabła z wami.

Gość gość
spedzajcie czas we trójkę pokraki poyeby psychiczne. Takiego fałszu i obłudy co wy katolicy p**********i sam diabeł by się nie powstydził.

Gość gość
te katoliczki poyebancu wydupcz dwie na raz najlepiej tam gdzie ich ulubione miejsce w pierwszej lawce w kosciele. k***a krzyżem niech się położą wierzące szmaty d*****.

Gość gość
y****a imitacjo człowieka k***o nic tylko brzydule zakłamane scierki tylko po tobie skaczą, katoliczki k***a p********e bladzie. Jebcie się zj****e diably.

Gość gość
szkaplerz świeckiego zakonu k***a szmata zdjęła do cykania foci?

Gość gość
Czy jej do dziurska go wsadziliście?

Gość gość
Śmierdzące piizdyy przez które normalna kobieta nieświadoma k******a szmat katoliczek u lekarzy majątek zostawiła! żeby im wypaliło domestosem to by syfu całego nie wyżarło z cip rozdziawionych i z odmóżdżonych pustych czach

Gość gość
A tej k****e od szkaplerza Bóg odpłaci ale potomkom do czwartego pokolenia, biegla w Piśmie od lat to wie :D szczęścia d****o:)

Gość gość
Zresztą, na pewno nie wie, głupol i pustak k***a która tylko udaje całe życie bladź brzydula y****a

Gość gość
Naśladowac i malpować zdzira tylko umie od zawsze, co biedactwo teraz pocznie bez swojej guru, nektaru życiodajnego źródla inspiracji. Niech sie yebie ona i dwoje parszywców cffeli.

Gość gość
Obie tylko umieją małpować po swojej Inspiracji Życiowej do której przyssały się ściery i myślą że kiedykolwiek w swoim k*******e jej dorównają HAHAHAHAHA

Gość gość
Dziwki jej to nawet butów nie jesteście zdatne czyścic.

Gość gość
Niech zbiera ochłapy fałszywa szmata do tego stworzona i rozdziawiania c**y każdemu facetowi "przyjaciółki". A ta męska p***a przymuł niech obrabia jeszcze pięć brzydul bo mu emerytka tak każe!

Gość gość
Bardzo żałuję, że nie jestem zawodową kurvą jak te wszystkie. Wielka szkoda że jestem boleśnie słaba w profesji tych dziwek i że na tym polu mnie prześcigają inwencją i zdolnością do poświęceń w imię Kurvienuz Się. Żal mi swojego braku umiejętności że się popłaczę jako wielka przegrana nieszmata, nied***** i niek***a

Gość gość
P.S. i opowiadajcie sobie do woli że jestem oprócz tego że niezdatna jako k***a oczywiście :P niezrównoważoną wariatką. Prawda jest taka, że każde z was, śmiecie obsrałoby się do kolan gdyby go spotkała dziesiąta część tego co mnie. Miłego k****enia się :)

Gość gość
Kurviszony pokraki by się zarzygali zapłakali pobili i zarżnęli ale nie znosili siedząc z boku w ciszy jak ich ulubiona "wariatka" nieprzydatna do niczego niek***a :)

Gość gość
Niech diabeł ma was ściery w swojej pieczy jak dotąd :) jesteście w dobrych rękach :)