Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyback

Błogim zapachem jesiennego deszczu uwodzisz ...

Polecane posty

widziałam tylko takich, którzy chodzą jak w szwajcarskim zegarku :P pamiętaj, bo będę się wykłócać i składać reklamacje, a przysługę odwlekać maksymalnie w czasie ... :) właśnie, a ja to ma być przysługa? ja tak w ciemno mam się zgodzić?

gość dziś Want ... ty nie możesz być aż tak głupia beksa.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a Ty jesteś chyba zbyt ograniczona/y żeby uwierzyć, że nie jestem żadną Want

Gość gość
A skąd wiesz że Wanda to Want :D:D????

Gość gość
Imperium, tyci, tyci to bym chciał byś tak mówiła na swoją muszelkę. Mój penis jest długi, gruby a po bokach jakiś, węzły, jakieś guzy. Jaja mam jak dwa arbuzy. Musiała byś być kobietą z grubej kości, by przyjąć coś takiego do siebie i się nie podrzeć przy pierwszej wbitce.

Gość gość
Znika Want- pojawia się sexyback adres mailowy prawie taki sam @85 wawa pisał do niej " księżniczka.. sexy ma w nowym adresie księżniczka Kretyńska, romantyczna stopka i idiotyzmy o muśnięciach opuszkami palców a tu pożądania i już mamy świeżaczka :D

Gość gość
podobno jak dziewucha sama meczy bulke i sie nie wyplucze po akcji to te jej "wody" butwieja na drugi dzien.lolek nie plukany po rekoczynach tez fuczy jak makrela.takie zycie jakie d**y, takie d**y jakie mycie i podmywanie. czesto muszelka cuchnie kalmarami i na majtkach zostawia slady jak stado slimakow by tam przeszlo

Gość gość
20.24 zapomniałęś o romantiko awatarze :P

Gość CzwarteImperium
20.22 tyci tyci. Przerażona jestem tym wstrząsającym opisem. :(

Gość gość
Temat Want święcił pustkami teraz razi na pomarańczowo. Wyjdz do żywych ludzi samotna istoto :-P

Gość gość
Juz kiedys to pisalam,wiec powtorze.A wiec końcówka penisa jest luzem no nie? A cewka dziewczyny ukryta w wargach. Sikajac zawsze mocz troche splynie przez tzipke zamiast prosto do muszli klozetowej.Wytrze sie papierem,ale to tylko roztarcie resztek.Faceci maja latwiej bo zadne wargi nie oklapuja na glowke penisa,moga se strzepnac resztki moczu,wytrzec i jest git.A w tzipce jak wiadomo ciagle panuje wilgoc + resztki moczu = sledz. Trzeba by bylo po kazdym sikaniu podmywac,i nie tylko.Bo jak laska sie podnieci to tez poleci kleista maz. RADA : przed baraszkami laska powinna powiedziec "sory,poczekaj... pojde sie odswiezyc..". Niektore dziewczyny moga sie wstydzic wiec mozesz zaproponowac wspolny prysznic Jesli po calym dniu chcecie lizac i oczekujecie cudow ze laska nie sikala i nie podniecala sie to sory

Gość gość
Jaki głupi cie będzie zabawiał na forum i jeszcze narażał sie na ataki trolli. Zresztą kobiety mają już tak absurdalne i kosmiczne wymagania, że d***** z agencji wychodzą taniej.

Gość gość
Moja cip/ka nie wydziela zadnego zapachu! Tak powinno wlasnie byc. Brzydki zapach swiadczy o jakiejs infekcji, najczesciej grzybicy. Lec do gina i tyle. Eh ;/ wspolczuje Twemu facetowi

Gość gość
to nie jest kwestia higieny,czy infekcji tyłka tak już jest że jednym capi a innym nie:classic_cool:

Gość gość
gorzej jak z ust kobiety capi

ale wy jesteście świetnie poinformowani, kto z kim, kto jest kim a i zapomniałabym wiecie nawet kto wychodzi na powietrze. gratuluję rozległej wiedzy

Gość gość
Hej, a ja mam dylemat. Gość, z którym zaczęłam się spotykać smierdzi... właśnie typową wydzieliną z ci=pki! Jest w ubraniu i śmierdzi w promieniu metra. Co myślicie? Dlaczego tak śmierdzi? Nie wygląda na brudasa:P

Gość gość
Popisałbym z Tobą, ale to nie miejsce na żadne rozmowy.

Gość gość
hmm a skąd ja mogę wiedzieć? możliwe ,że coś jest nie tak jakieś grzyby czy roztocze wokół siusiakowe to niech idzie do lekarza a w ogóle to on wie ,że capi od niego?:P

Gość gość
HAHAHA HAHAHA SEXYBACK /WANT już zlikwidowała maila :D IDIOTKA :D księżniczka85@ ihavenothing85@

Gość gość
Znika Want- pojawia się sexyback adres mailowy prawie taki sam @85 wawa pisał do niej " księżniczka.. sexy ma w nowym adresie księżniczka Kretyńska, romantyczna stopka i idiotyzmy o muśnięciach opuszkami palców a tu pożądania i już mamy świeżaczka XXX XXX Już adres usunęła:P

gość dziś popisałbyś o rowerach, samochodach czy może o tym, od czego zaczęłam? :P

Gość samansara
Wesoło jest w cholerę widzę? Dobry wieczór🖐️

Gość gość
Want przestań wywalać ten jęzor. Nie widzisz że nawet faceci z ciebie się śmieją? żal mi cię powoli :(

Gość gość
I zniszczą kolejny niebieski nick. :( Szkoda, zapowiadała się obiecująco. Przetrwała nawet początkowe hejty. SZKODA :( Mogło być ciekawie. Straciłem fuchę. :(

Język sztywnieje przy suchej waginie, co pomarańcza się zowie. Wszyscy krzyczą a i tak każdy c***a dopowie. Jeden bełkot i ciul..

Gość CzwarteImperium
A co to za różnica czy Sexy to Want czy nie? Nie można mieć kilku nicków? Halo Sam. 👄

Gość gość
Jak kobieta sie nie podmywa to po2-3 dniach śmierdzi rybą. Również jak ma jakąś grzybicę , upławy lub rzęsistka pochwowego. Od rzesistka to nawet częste mycie nie zlikwiduje zapachu tylko wyleczenie. ( do Panów , uważajcie to nam nie szkodzi ale przez nasze k***sy się przenosi (zaraża) na inne Panie. Panowie też powinni codziennie myć k***sy ale również obok pachwiny bo przy obcisłych jeansach to się tam bardzo poci. Ponadto jest jeszcze osobisty zapach, (feromony) i może on się jednej osobie podobać innej nie a jeszcze inna go nawet nie wyczuwać. Dlatego przed ślubem warto pospać razem, bo później szczególnie po sexie może się okazywać, że partner/nerka nie będą chcieli sypiać stale ze sobą a bliskość, przytulenie wpływa na cementowanie związku. Wsadź głowę pod jej/jego umytą pachę ale po śnie i oceń czy to ci odpowiada, czy nie jest przykre.

Gość gość
MOZE JAKIES ZMIANY CHOROBOWE?.. MOZE GINEKOLOGA ODWIEDZIC CZAS.. a jak rybkami smierdzi to akurat nie choroba a raczej brak higieny.. sluz sie rozklada i tyle.. zostw sperme pod napletkiem na pare godzin to sie przekonasz jak rybami bedzie zalatywac..