Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyback

Błogim zapachem jesiennego deszczu uwodzisz ...

Polecane posty

Gość gość
haha, nie o tym pisałem/łam :D tylko o tym, że niby takie boginie seksu, a siedzą CIĄGLE na forum. W dzień, a najwięcej was widać wieczorami. Gdzie ci wasi amanci? :P

Gość gość
Sexi to Want? :D:D

Gość gość
która to zmieniła nick, awatar i próbuje odpalić nowy denny tasiemiec? trzy nicki na krzyż, ale za to niezmordowane:D

Gość gość
Nie rozumiem co chcesz przez to powiedzieć stwierdzając, "trzy nicki na krzyż" ?

Gość gość
Want to Sexy, tu nikt nie pisze. Nawet Wilk sobie darował

Gość gość
I to cię tak cieszy. To raczej smutne, że jak ktoś się pojawia to natychmiast zostaje niszczony przez pomarańcze, które jak się później okazuje oblewają się łzami, że nikogo nie ma.

Gość gość
Wchodzi sobie dziewczyna, zalogowana, chce sobie pościemniać po swojemu. A tu na dzień dobry musi wdychać spaliny, później jakieś dziwne historie o rowerach a teraz stara kołysanka o Want. :O Co takiego ta dziewczyna zrobiła, że tak za nią łazicie. :O Nie dość że jak bezpańskie kundle łazicie za nią, to jeszcze rozpier/dalacie tematy innym ludziom. :O

Gość gość
Sexy, naprawdę fajnie piszesz :-)

Gość gość
Sexy Want Nowanie słodz sobie. Pisałas jako Want twoje tematy są puste i ininfantylne jak ty. Napisalas, że rok nie pisałas to gdzie ten stary niby nick? Wyjdz do żywych ludzi. Tu szczęścia nie znajdziesz. Hejt intrygi tak.

Gość gość
Wchodzi ktoś ma forum od razu jest gnojony. Mało kto zagląda już z niebieskiego. Potem pytania czemu brak tematów i pustki. Rozp******il mnie gość co napisał takie sexbomby siedzą tu w niedz wieczór. Zazdrość aż po paranoje. W tyg źle, w piąt i so źle, w niedz źle. :D

Gość gość
gość wczoraj Znika Want- pojawia się sexyback adres mailowy prawie taki sam @85 wawa pisał do niej " księżniczka.. sexy ma w nowym adresie księżniczka Kretyńska, romantyczna stopka i idiotyzmy o muśnięciach opuszkami palców a tu pożądania i już mamy świeżaczka XXX XXX Już adres usunęła x i awatar już też zmieniony :P

Gość gość
Może ktoś chciał skopiować Want? Chyba sama by tak nie zrobiła bo to by było zbyt oczywiste.

Gość gość
całujesz sól z rąk i twarzy koniuszkiem języka penetrujesz zagłębienia mego ciała odnajdujesz słodycz ust głaszczesz piersi pragnące pieszczoty tylko twej pieszczoty :)

Gość gość
całujesz pot z rąk i twarzy i du/py koniuszkiem języka z aftą penetrujesz zagłębienia mego ciała pod pachą odnajdujesz opryszczkę w kąciku ust głaszczesz mięsień piwny pragnący pieszczoty tylko kufla pieszczoty

Gość gość
otwieram się na twój język z całym żarem mego ciała oddaję się z melodią soku z kroku odpływamy w delikatności jedwabiu w uścisku ciał zapominamy...:)

Gość gość
7.49 Gdzie tu widzisz brak tematów?? Forum ma się świetnie, jedynie coraz mniej durnych tasiemców. I super, całe forum erotyczne było zamiecone durnymi kawkami, buziaczkami i d durne manią zakładania tematów o niczym.

Gość gość
Tasiemce i kawki - wyjazd na uczuciowy albo ogólny !

Gość gość
seksibek/wandzia była gnojona tutaj? gdzie? Bo nie zauważyłem.

Gość gość
ileż jeszcze we mnie niezbadanych ścieżek map zakamarków ciała niezdobytych gdy cicho się posuwasz w mym wnętrzu nawet echo zamilkło zawstydzone :)

Gość gość
Na tym czymś czego nie można nazwać tematem śmierdzi niemytą ci/pą :O

Gość gość
8.50 kiedy ty wreszcie zamilkniesz ?

Gość gość
rzeźbisz palcami moją kobiecość niczym materię ocieplając wnętrze drapowania nabierają miękkości dotknięte namiętnością płoną kobiecym sokiem :)

Gość sexyback
Dziś piękne słońce, trzeba łapać ostatnie promyki. Jeszcze raz powtarzam, że nie jestem Want. Więcej tego komentować nie będę.

W ogrodzie zmysłów tańczymy obydwoje Twoje ciało moje, a moje ciało Twoje splecione w rytm muzyki duszy

Gość gość
w każdej fałdce śmielsze doznania bliższe ciału tworzone na miarę aby posiąść tajemnicę najlepszego lukru smaku :)

Gość 9:52 Ja nie jestem facetem. A jeśli masz potrzebę pisania wierszyków to załóż swój temat. Dziękuję :-)

Gość gość
gdy tak krew w nas pulsuje od wrzenia księżyc - brat zawstydzony się chowa w zatraceniu kołysze się ziemia już bym chciała cię kochać od nowa :)

Gość gość
WANDA Zmień ten awatar bo wygląda JAK PE=NIS AZJATY!!!

Twoje oczy wpatrzone w moje Twoje usta na mojej szyi Twoje dłonie na moich plecach Twój szept najczulszych słów Twój mimowolny odgłos przeżywanej rozkoszy

Gość gość
niżej...___jeszcze niżej...___ooooo....taaaaak....____trochę niżej...ohhh.. ooohhh... oooooojj... dla ciebie otwieram się ...smakuj mnie :)