Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmaleńka233333

30letni facet i dzień chłopaka

Polecane posty

Gość gośćmaleńka233333

Zastanawiam się czy powinnam kupować prezent mojej drugiej połówce (30 lat) z okazji nadchodzącego dnia chłopaka? Czy celebrujecie to święto? bardzo proszę o sugestie w tym obszarze;)

Gość gość
Napewno tk będzie miły gest z Twojej strony, który sprawi, że pojawi się poszerzenie jego ust na twarzy ;)

Gość frankaoo
Dokładnie zgadzam się z osobą powyżej :) facet może mieć 40 czy 50 lat ale na pewno będzie mu w tym dniu bardzo miło, że pamiętałaś o nim ;) w ogóle mężczyźni to są przecież tacy duzi chłopcy cieszą się nawet z drobnostki. Liczy się gest i pamięć :)

Gość gośćmaleńka 2222988
ok dzięki:) to powinien być jakiś prezent z prawdziwego zdarzenia czy może symboliczny i z przymrózeniem oka?:)

Gość gośćmaleńka 2222988
jakie prezenty kupujecie z tej okazji?::)

Gość jagienkazzz
Ja mojemu mężowi kupuję prezenty na dzień chłopaka. To fajny gest i on się cieszy. Nigdy nie wie kiedy to jest bo nie ma głowy do dat to zawsze jest to niespodzianka. Teraz chcę mu kupić coś z tej http://www.wapershop.pl/ oferty. Coś narzeka ostatnio na swojego epapierosa to dostanie nowy.

Gość gość
Ja swojemu mężowi kupiłam saszetkę PROSTO http://www.hustla.pl/prosto/ taka sama jak na tej stronie i wydaje mi się, że będzie zadowolony. Zawsze robimy sobie jakieś prezenty na różne okazję - raczej bez szaleństw, ale zawsze znajdzie się coś co fajnie byłoby mieć, ale szkoda np pieniędzy i wtedy pojawia się np dzień chłopaka i mam okazję żeby mu kupić wymarzoną nerkę od dłuższego czasu ;) Jestem w 100% pewna, że się ucieszy :D