Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MówięJakJest

facet może zdradzać na potęgę ale tylko 1 na 100 zostawi rodzinę dla kochanki

Polecane posty

Gość MówięJakJest

chyba że zona go rzuci wcześniej z urażonej dumy.

Gość gość
bo żona to niewolnica, drugiej glupiej do prani gaci i gotowania trudnej bedziej znalezc

Gość gość
men ma swój honor i potomstwa nie zostawia zazwyczaj ale kobitki z zemsty rzucaja gości za zdradę nie licząc się z interesem dzieci

Gość gość
ojej jaki laskawca, ze zostanie z zona :O sama bym dziada pogonila, gdyby sie okazal takim banalnym łajzą :O

Gość gość
zdrada mężczyzny to nic dobrego ale rozbijanie małżeństwa przez zdradzoną kobietę to zbrodnia nieomal

Gość gość
Z zadnej zemsty nie rzucają. Po prostu jak facet zdradza a kobieta chce wybaczyc, wierzy, ze bedzie lepiej, ze to był jedyny raz lecz to nie był jedyny raz. Taka kobieta nie moze pozwolić sobie na to, aby taki facecik, ciagle deptał jej uczucia

Gość gość
kobitki są bardzo ambicjonalne a dzieci mają w tyle choć pieprzą co innego w tv

Gość gość
kobiety zdradę wybaczają tylko mężczyznom od których są zależne finansowo

Gość gość
zdrada to normalna rzecz a poza tym kobiety częściej zdradzają i to z konsekwencją w postaci potomstwa poza małżeńskiego

Gość gość
I co ty chcialas autorko pokazac tym tematem?:o ze zony sa lepsze od kochanek? Lepsze bo piora gacie gotuja i prasujadlatego facet nie chce jej zostawic. Facet ktory kocha szczera miloscia baaaardzo zadko zdradzi. Fakt zdazaja sie wyjatki. Np seks po pijaku na imprezie. ALE myslisz ze taki facet ktory ma romans przez kilka mies,lat...spedza czas ze swoja kochanka nie tylko w lozku lecz np wyjezdzaja razem,dobrze sie bawia itd przeciez to jak drugi zwiazek. . napiszecie ze chodzi o seks,ale wezmy pod uwage taka sobie zwykla pare i gdy dziewczyna przestanie dawac chlopakowi to on w 99.99% ja zostawi. I co powiecie ze to tez bylo tylko dla seksu?:D Popatrzcie czasem na to z innej str

Gość gość
1 na tysiąc zostawia zonę.mam takiego kumpla ,zona chuda,piegowata bez biustu i pupy ,mial kochankę 20l.młodszą supcio i potem wrócił do zony i gdzie tkwi fenomen zon,ja nie wiem jestem kawalerem,ale tej jego żony to bym nie tknął nawet po pijaku

Gość gość
zgadzam się :) ale moją teorią na to jest uzależnienie finansowe od żony, gdy jest się pantoflem i jednocześnie prowadzi się 3 romanse na raz plus małżeństwo z żoną, no to to już jest idiotyzm tak w ogóle..