Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"interes" w spodniach od garnituru

Polecane posty

Gość gość

Takie pytanie mam - ostatnio musiałem zacząć chodzić w garniturze. Problem polega na tym, że strasznie odznacza mi się penis w nogawce spodni. Zawsze chodziłem w luźnych bokserkach i nie zamierzam tego zmieniać. Czy jak facetowi tak mocno widać pena przez spodnie, to jest ok? Nie wiem czy powinienem się tym przejąć i jakoś zamaskować, czy ujdzie? Nie znam się na męskiej modzie i nie wiem jak to jest postrzegane. Dodam, że pracuję w biurze i spotykam się z klientami. Może mój ubiór jest nie na miejscu? Nie mam jakiegoś wielkiego zaganiacza, ale te spodnie za bardzo moim zdaniem podkreślają "sprzęt". A spodnie wcale nie są obcisłe. Co radzicie?

Gość jennny70
Głupie pytanie. Zasadniczo mężczyźni mają penisy. Zasadniczo te penisy wiszą w dół. Zasadniczo ponieważ są i z natury wiszą, i są immanentnym elementem faceta, to mogą być widoczne tak jak piszesz. Nie widzę w tym powodu do wstydu. Czy jeżeli kobieta ma duży biust D to ma się gorsetem obwiązywać. To normalne, że jeden facet ma małego i nie widać a inny ma dużego i widać. Taka męska natura. A że innym przeszkadza to ich problem - niech idą z tym do specjalisty.