Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże byłem taki przystojny.. co oni ze mną zrobili.

Polecane posty

Gość gość

Wyglądam teraz jak wypłosz, upośledzony ułom i śmieć, własna karykatura. Nic dziwnego że kobieta kopnela mnie w dupę, kto by chciał oglądać taką mordę. Przecież moje obecne odbicie w lustrze (bo nie nazwe tego mną) prosi się o srogi wpierdol za twarz. Ludzie, ludzie co robić. Najchętniej bym ścial łeb maczeta bo to nie mój łeb a jakiegoś ku/rwa kosmity. Dobrze że przyjeżdżaja muzułmanie to mnie wyręczą. Napawam się wstrętem obrzydzeniem tak zostałem zmasakrowany, potraktowany, obrzucony gównem i opluty przez najbliższe mi osoby za coś co nie było moją winą. Ale nic dziwnego postać którą się stałem 'zeżarła' dawnego mnie. Ogarnęła ich rozpacz i niemoc tak jak mnie GRUPOWY SZOK (!) I kto tu jest winny KLĄTWA <- diabeł <- cyganka. A może Bóg ale czy gdyby tak było powstrzymał by mnie przed samobojstwem, które usilowalem popełnić 3 krotnie w przeciągu 5 msc. Czy ostrzegał by mnie przed zla decyzja, ktora ostatecznie podjałem? CZY KTOŚ JEST MI W STANIE POMOC WRÓCIĆ DO PRZRSZLOSCI???!! Tonę w agonii.. Amen.

Gość gość
Ale cipka z Ciebie I dlatego żal mi Cię powinieneś umrzeć... te swoje próby to wiesz gdZie możesz wsadzić. Prawdziwy facet zabija się raz a skutecznie a najlepiej to olewa wszystko i próbuje naprawić. To już ja jako kobieta niegdyś bardzo wrażliwa stałam się mega silna psychicznie.. MOŻe to dzięki inteligencji której nie masz . Masakra ani facet z Ciebie ani baba bo niby masz jaja.. moz jakiś trans; shemale?

Gość gość
6:05 G****o wiesz i się nie odzywaj. Nie wiesz przez jakie piekło przeszedłem i co dzień przechodzę. Najgorszemu wrogowi nie życzę. Ból jak przy obdzieraniu ze skóry na żywca, ból wewnętrzny. Co Ty ku/rwa możesz wiedzieć. Prawie wzrok straciłem! To co się ze mną stało będzie miało kolosalny wpływ na jakość mego życia. Z raju stało się piekłem. Za co? Nikogo nigdy nie skrzywdziłem. Po prostu nigdy.