Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliiia

nigdy nie przestanę próbować

Polecane posty

Gość Nataliiia

Witam, będę walczyć z 30kg zapraszam chętnych do wspierania i wspólnej drogi do nowego szczupłego życia , nie wiem który to już raz ale ważne że próbuję prawda może teraz się uda . Dziś porcja bigosu bez chleba herbata z cukrem i biała kawa +słodzik póki co, moja metoda licz kalorie inaczej nie umiem no i ograniczaj węglowodany. to tak w skrócie .

Gość Nataliiia
Tak wogóle to podchodzę do diety już milionowy chyba raz no ale cóż może tym razem, tym razem bardziej chciałabym przestawić sie na zdrowsze jedzenie inne jedzenie niz kluchy kopytka itp Chętnie poczytam o zdrowych przepisach na obiad dla całej rodziny .

Gość ona182kl
jeśli będziesz wchodzić to ja też moge popisać tutaj ja mam niecałe 30 kg do schudniecia, myślę ze 25. Za mną już jest te 5 kg bo odchudzam się od 25 dni, też się odchudzałam milion razy i jakoś przerywałam zawsze po dniu dwóch dieta 1100 kcal

Gość Nataliiia
Witaj fajnie że ktoś się odezwał , mi wydaje się że doktorat mogłabym o dietach napisać i o odchudzaniu a tu ciągle mi nie wychodzi

Cześć, w ogóle strasznie dużo tu wątków, typu zaczynam odchudzanie itd. Moim zdaniem nie wychodzi Wam bo Wasze diety to często prawie głodówki jak wspomniane 1100 kcal. Nic dziwnego, że się zniechęcacie - też bym się rzucała na jedzenie po takiej diecie. A druga sprawa to opieranie się tylko na diecie bez uprawiania sportu. Trzeba iść małymi kroczkami do celu i tym celem nie powinno być 1000 kcal czy ileś tam kg tylko ładne zdrowe ciało.

Gość bizua920
Ja nie stosuję nie wiadomo jakiej diety bo wcześniej stosowałam diety,głodówki i się zniechęcałam szybciej niż zaczynałam i tak było ciągle ;) ale odkąd przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus regularne posiłki chudnę bardzo ładnie ;) w miesiąc 8kg;)