Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki dlaczego nienawidzicie Polaków i wszystkiego co Polskie?

Polecane posty

Gość gość

co wam zrobili Polscy faceci i Polska?

Gość gość
bo mają kompleksy poza tym na zachodzie faceci (szczegolnie kolorowi) leca nawet na kompletne pasztety, a one sobie wtedy mysla jakie to niby sa piekne i cudowne buahahahaha :D

Gość gość
Wystarczy poczytać tej tępej włochatej feministki Kingi D. Która ostatnio namawiała Polki do brania nachodźców za mężów jednoczenie obrażając nas Polaków. Polskie kobiety jak gęsi słuchają takich włochatych lasztetów.

Gość gość
08:38 a ty nie jesteś Polakiem ?

Gość gość
Moim zdaniem tu nie chodzi o to, że Polki nienawidzą Polaków. Sama kiedyś byłam zdania, że Polacy są straszni i w życiu z żadnym Polakiem juz nie bede. Powodem tego był klub do ktorego zaczelam chodzic. Tam poznawalam wielu facetow innych narodowości. Spotkałam sie przez ponad pół roku z facetem z Kamerunu. Podobało mi sie to, oni inaczej postrzegają kobietę, inaczej dotykaja, mowia. A kolor skóry.. ahh seks rzeczywiscie byl fantastyczny. To ze miał inny kolor skóry dodawało pikanterii. Ale z czasem problemy z dogadaniem sie (ledwo sie dogadywalismy, kwestia językowa), potem problemy z kulturą. Chciał po kilku miesiącach zakladac rodzine i jechac do Afryki rodzic dzieci, nie pozwalal mi wychodzic z koleżankami, mialam rzucic prace.. Raj milosci zamienił sie w klatkę. Wtedy docenilam Polakow. Kobiety tez lubia eksperymentować w lozku i tez leca na czarnych czy na inne narodowości ale wiekszosc z tych Polek wraca później do rzeczywistości. Nie mowie, ze kazdy zagraniczny facet ale spora większość, przyjezdza tu po jedno. Polki naprawdę na nich leca. A oni tu studiują, wyru*#*ja i wroca do siebie. Podkreślam NIE WSZYSCY bo znam tez takich, ktorzy naprawdę zakochani sa w Polkach i tworzą superzwiazek. Zaraz zostane posadzona o rasizm itp. Ale nie.. Nadal lubie chodzic do tego klubu, tańczę z obcokrajowcami, zartuje z nimi. Ale wiem, ze nic więcej prócz relacji kolezenskiej z tego nie bedzie. Nadmienię jeszcze ze aktualnie jestem w cholernie szczęśliwym zwiazku z Polakiem :) Wiec Polscy Panowie nie przejmujcie sie :)

Gość gość
8:58 jak się nazywasz?

Gość gość
Jako młoda dziewczyna wyjechałam na studia do USA i miałam okazję obserwować obcokrajowców.Wiadomo,że w USA studiuje cały świat.Są grzeczni i kulturalni.Najbardziej podobali mi się Amerykanie.Ci to dopiero grzeczni!!Szanują kobiety,uwielbiają dzieci i zwierzęta.Mają swoje pasje.Pogodne podejście do życia. Moi rodacy uczyli się radości życia od nich.. Sympatyzowałam przede wszystkim ze swoimi rodakami,bo znam naszą polską mentalność.Męża mam Polaka.

Gość gość
8:58 NIE PRZEJMUJCIE SIĘ??? czym mamy się nie przejmować?? tym że statystyczna Polka to dzi/wka która leci na czarnucha?? na małpe?? i kiedy wreszcie zrozumie że jest tylko białą szmatą do prze/ru/chania wraca szukać sobie normalnego faceta Polaka?? no rzeczywiscie, nie ma sie czym przejmować :o popier/dolone polskie idiotki :o

Gość gość
statystyczna Polka to dzi/wka która leci na czarnucha?? na małpe?? i kiedy wreszcie zrozumie że jest tylko białą szmatą do prze/ru/chania wraca szukać sobie normalnego faceta Polaka??" chyba ty jestes szmatą i nie jeden ciebie przer***ał i zostawił każda sądzi w/g siebie,bierz pijaka i k****arza ,nikt ci nie broni

Gość gość
na świecie polki mają opinie łatwych a kraj największego burdelu ciekawe czyja to zasługa? Pewnie tych złych polaków bo murzyni przyjeżdżają rypać w d**y polaków a nie polki... :O

Gość gość
dobrze że ja w życiu nie zwiąże się z kobietą która nie jest dziewicą przynajmniej wiem że nie rypał ją murzyn ;)

Gość gość
chłopcze,dzisiejsze dziewczyny mają w d***e cnotę bo i tak żaden mąż-Polak nie docenia jej wstrzemięźliwości przed ślubem

Gość gość
9:56 trudno najwyżej będę sam ale W ŻYCIU nie zwiąże się z kobietą która nie jest dziewicą NIGDY!