Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynamy starania o dziecko!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Chciałam podzielić się z Wami radosną nowiną. Dziś zaczęliśmy się starać o dziecko. Skończyłam brać tabletki (brałam około pół roku) i teraz skończyło się krwawienie z odstawienia. Trzymajcie kciuki.! :) Życzę Wam miłego dnia i pozdrawiam wszystkich starających się.

Gość gość
po odstawieniu należy poczekać trzy miesiące, zanim zaczniesz się starać

Gość gość
przedstaw swoje zdanie dlaczego

Gość gość
po pierwsze powinnaś zacząć suplementację kwasem foliowym, nie wiem jak z odzywianiem, fajkami i alkoholem u Ciebie - na pewno trzeba się przygotować. do tego warto zrobić sobie badanie krwi, żeby sprawdzić czy jest ok. organizm musi wejść spowrotem w swój naturalny rytm - regulacja cyklu - i przygotować się do tego co go czeka. jest także teoria, która mowi ze jest opcja ciazy mnogiej przy szybkim zajściu - nie jest to potiwerdzone naukowo,jednak realnie zdarza się to częściej.

Gość gość
Radosna nowina to będzie jak zajdziesz w ciążę, donosisz i urodzisz. Aha, i nie myśl sobie że to takie proste. Pozdrawiam

Gość gość
Powodzenia! Ja zaszłam w trzecim cyklu po odstawieniu.

Gość gość
hehe dzięki. Fajek nie palę, piję ale okazjonalnie, odżywiam się moim zdaniem b.dobrze, kwas już łykam. zęby wyleczone, bo byłam przed ślubem u dentysty. Krew niedawno badana i ok. Nie liczę na to, że to takie proste, zajście w ciążę , donoszenie i urodzenie. Ale moze dam rade :D