Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagier zdradza swoją dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

I co gorsza namawia do tego samego mojego męża... O jego zdradach wiem juz od dawna. Miał już chyba z 5 panienek na boku, odkąd są razem. Ona chyba nie ma o niczym pojęcia, jest wpatrzona w niego jak w obrazek. Kiedys nawet myslalam, zeby jej powiedziec, ale stwierdziłam, ze pewnie mi nie uwierzy (nie mamy jakis super kontaktów), powie swojemu facetowi, a ten mężowi i to ja wyjde na tą złą, a on na kapusia, więc dałam sobie spokój i postanowiłam milczeć, licząc na karmę... Do czasu, bo ostatnio mój szwagier namawiał na to samo mojego męża, chciał go zabrac do klubu ze striptizem, do burdelu... Mąż odmówił i zaraz po tej rozmowie wrócił do domu zszokowany zachowaniem brata. Powiedział, ze nigdy by czegos takiego nie zrobił i, ze nie rozumie jego zachowania. Boje sie, ze zachowanie szwagra moze sie powtórzyc... dlaczego mu zalezy na tym, zeby maz mnie oszukiwał? chce rozbic naszą rodzinę? po co namawia go do złego i naciska na niego, skoro sam chce to niech to robi, ale mojemu powinien dac spokoj. co mam zrobic?

Gość gość
co masz robić? zajmij się swoim mężem, a szwagra lekceważ. to takie trudne do wykonania?