Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

dziecko brata płacze przy sikaniu

Polecane posty

Córeczka brata płacze przy sikaniu , mówi że ją boli, jak można doprowadzić do tego , co to za matka z tej mojej głupiej bratowej, nie ma u nich dywanów na podłodze to mogła założyć małej grubsze spodnie jak pampersa nie nosi, w ogóle to uważamy z mamą że mała powinna nosić jednak jeszcze tego pampersa bo często zawoła jak siki już polecą i się posikuje i przez to jej dupka marznie, Skoro dziecko nie umie jeszcze odpowiednio wcześnie zawołać to powinno nosić tego pampersa, ale bratowa się uparła żeby nie zakładać. I taka dumna chodzi że dziecko odpieluchowała ale to wcale nieprawda bo dziecko się posikuje Druga sprawa moja mama jej mowiła żeby ubierać dziecko w body bo wtedy nerki są przykryte a ta głupia się uparła i body pochowała i kazała mamie koszulki zakładać Nie słuchała i teraz ma kłopot i dziecko cierpi

Gość gość
po prostu może przeziębiła sobie pęcherz a ty już aferę robisz dzieci często bawią się na podłodze i pewnie dlatego

Gość gość
no i co? byli u lekarza? co jej doradzisz?

Tak bratowa była dziś rano u lekarki, zaniosła mocz do badania , jutro wyniki i wtedy lekarka da jakieś leki Moja mama jej radzi żeby zakładać małej body żeby zasłonić nerki

Gość gość
Nic nie przeziębiła tylko bakteria na pewno. Ja w domu nie mam dywanów, bo mąż jest alergikiem i jakoś do tej pory moje dziecko nie zachorowało, pomimo, że biega po domu boso. Ale oczywiście tępa Agatka zawsze coś "mądrego" wymyśli. Nie wiem, czy to aż tak głupi kafe projekt, czy aż tak głupia baba.

Gość gość
Bratowe zawsze wiedza lepiej.To zolzy okropne sa!!!

Gość gość
nie musi być bakteria, zwyczajnie można pęcherz przeziębić, albo może być też zum bezbakteryjny

Gość gość
Agatka zabieraj się do roboty i odwal się od bratowej , pewnie zazdrościsz jej i dlatego tutaj ciągle ją obgadujesz

A czego niby mam zazdrościć bratowej ? tego że jest kiepska matka, że jej dziecko jest chorowitek i pomimo że lada moment będzie mieć 27 miesięcy posikuje się w majty?? A może tego że ma syf w domu?? albo tego że dużo pracuje a i tak g****o zarabia????