Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana szwagierka

Dziecko mojej szwagierki Agatka198801 płacze jak ją widzi! co to może być?!

Polecane posty

Gość zatroskana szwagierka

Dziecko mojej szwagierki -Agatka198801- płacze jak widzi swoją matkę!! Co to może być?! Tylko ona wróci z pracy ze sklepu z firankami, a dziecko na jej widok wrzeszczy jakby je ze skóry obdzierali! Uspokaja się dopiero jak z roboty wraca mój brat, a jej mąż. Tak jest od kilku miesięcy. Co to może być?

Gość gość
a czy matka nie jest podobna do Bazyliszka?

Gość gość
Buahahahaha....

ha ha dobre :) no cóż muszę wam powiedzieć że moje dziecko tak się cieszy jak wracam z pracy że od razu chce do mnie na ręce i nie chce ode mnie odejść i nie wyglądam jak bazyliszek he he :)

Gość gość
Agatka na pewno wygląda jak typowo ślunska baba

Gość gość
może nie jak Bazyliszek ale Brunhilda to na pewno hehe

Chcecie wiedzieć jak wyglądam? Jestem niska i szczupła ,drobna, blondynka, nie jestem jakąś pięknością ale brzydulą też nie moim atutem jest duży biust moim kompleksem jest to że nie mam już płaskiego brzucha , trochę mi został po ciąży

Gość gość
Agatka ty nie łapiesz? ten topik to ironia i odbita piłeczka, na twoje wieczne topiki o dziecku szwagierki :O

Gość gość
A chcesz wiedzieć jak ja wyglądam ? Jestem bardzo ładna, mam delikatne rysy twarzy, duże oczy, mały nos i wydatne usta. Jestem wysoka i szczupła. Mam średniej wielkości biust, ale mimo ciąży i kp jest zgrabny i jędrny. Jestem wysportowana. Mam piękne, czarne (naturalne) włosy. Cała jestem cudowna, ale moim największym atutem są bardzo długie, zgrabne nogi. Pozdrawiam :D.

Gość gość
gość dziś to tak jak ja! :D ps. wymiary moje to 90-60-90, a w szafie wisi jeszcze szarfa Miss World :D

Gość gość
Jak cocoszambonella .....

tak łapię ironię nie jestem głupia. Zakładam topiki o bratowej bo żal mi dziecka brata , że ma taką matkę a o swoim wyglądzie napisałam prawdę, tak mam duży biust zazdrościcie pewnie

Gość gość
też mam duży biust i co z tego, nie na samym biuście człowiek jedzie i jeszcze, mam piękne długie ciemne włosy, jestem wysportowana, a jestem po 2 ciążach, mam długie i zgrabne nogi, piękna pupę no i jestem podobno ładna, śliczna i takie tam i jak ci tam w pyszczku Agatko?

Gość gość
Nie mam Ci czego zazdrościć, bo mimo średniej wielkości biustu jestem wyjątkowo ładna i zgrabna.

Gość gość
Uwielbiam te dyskusje zaangażowanych mamusiek z kafeteryjnym projektem :D Pomysłodawco Agatki - gratuluję, mimo że twój projekt nie jest doskonały to jednak całe stado kurek się na niego złapało :D

Gość gość
Mam 177 cm wzrostu, ważę 55 kg. Mam biust 70C. Mam piękne, gęste, długie, czarne włosy. Duże zielone oczy, długie rzęsy. Wyraźnie zarysowane, czarne brwi. Drobny, zadarty nosek, duże usta. Do tego wysportowane i smukłe ciało. I mimo, że odeszłam od męża damskiego boksera i mam małe dzieci, nadal mam powodzenie i u kobiet i mężczyzn.

Gość gość
a o swoim wyglądzie napisałam prawdę, tak mam duży biust zazdrościcie pewnie x czego mamy ci zazdrościć? wymion jak u dojnej krowy? nawet spać na brzuchu nie możesz, biegać i w ogóle uprawiać sportu bo piersi latają we wszystkie strony :)

Gość gość
agatka czy jest projektem czy nie niestety mam przyjemnosc znac takie osobniki w prawdziwym zyciu :/