Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatka198801

czy są tu mamy dzieci urodzonych kwiecień 2014

Polecane posty

Moje kochana Emilia urodziła się 30.04.2014 za 2 dni skończy 17 miesięcy Ten pierun mały już gada zdaniami, biega i skacze jest super rozwinięte jak na swój wiek A jak wasze pociechy?

Gość gość
Jestem ! Moja Beatka urodziła się 1 kwietnia 2014 ;). Jest małym psotnikiem. Rozwija się ponadprzeciętnie. Chodziła jak miała 8 miesięcy. Teraz już biega, dokucza i bardzo dobrze mówi. Od miesiąca nie nosi już pieluchy (zakładamy tylko na noc).

Gość gość
mój jest z marca i prosi starszego brata, żeby sprawdzał mu zadania domowe

Gość gość
mój 1,5 roczniak składa kostke rubika, meble z ikea, jeździ na snowboardzie, żongluje hantlami 2kg, rozwiązuje algorytmy, a teraz jak robię obiad siedzi nad teorią gier ;)

Gość gość
ale ja nie gadam głupot, dlaczego tak trudno ci uwierzyć, że są dzieciaki z takimi umiejśtnościami? nie moja wina, że twoja jest taka do tyłu

Gość gość
no co tam jeszcze chcesz wiedzieć? o czym podyskutować?

Gość gość
Mój też składa meble ikea, ale tylko z tutorialami z YouTube, chyba trochę jednak odstaje:/

Gość gość
Moja jeste z maja 2014 mówi zdaniami odkąd skonczyla rok. Sa to zdania wielokrotnie złożone. Nie robi w pieluszke od 3 miesięcy. Umie plywac skakać biegac i układać puzzle z 100kawalkow. Wczoraj nazwala 15 marek samochodów i policzyla do tysiąca.

Gość gość
Moja ma jutro rozmowę o pracę.

Gość gość
moja skończyła Harvard,Yale,Oxford,jet najinteligentniejszą osobą na ziemi wg MENSA A JAK SKOŃCZY 2 LATA BĘDZIE PRACOWAĆ W NASA

Gość gość
autorko łyso ci teraz? zawsze wyzywasz kafeterianki od śmierdzących leni, a tu się okazuje, że nie poświęcasz dziecku uwagi, chyba więcej twojej uwagi ma dziecko szwagierki, bo codziennie nowy twój topik o dziecku brata :O Także twoja córka jest bardzo do tyłu w stosunku do innych dzieci!

Gość gość
Agatka karmi córkę z procy