Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze facet..

Polecane posty

Gość gość

trzyma zdjecia swojej bylej? Trzyma je na swoim kompie w folderze gdzie nie mozna ich usunac przeniesc itd.bo zabezpieczyl haslem, chociaz nigdy nie probowalam usunac ich. Ale tak zeby rzucalo sie w oczy... Czy to normalne?

Gość gość
Ja tez mamjedno zdjęcie i nawet nagrana nasza rozmowe i ciągle do tego wracam bo kocham. On coś chyba do niej czuje inaczej by tego nie trzymał.

Gość gość
spedzili razem 15 lat. Ja ze swoim byłym mam kilka zdj ale zakopanych tak ze nawet nie znajde.. A on ma folderami dane wakacje/swieta/sluby.. wszystko. czuje sie dziwnie :(

Gość gość
Czemu sie rozstali po 15 latach? Jak ci nie pasuje to sobie innego poszukaj.

Gość gość
Po roku slubu i 3 latach mieszkania razem uznali ze nie pasuja do sb... No zastanawiam sie szczerze mowiac czy tak powinno byc...

Gość gość
Czyli ożenił sie z nia po 14 latach zwiazku? ? A po roku po ślubie kopnął ja w doope??? Ja bym go nie chciała. Mi to wygląda na to że to ona go namawiala do ślubu wiec z wielką łaską sie z nia ozenil ale ponieważ ona juz mu sie dawno znudzila to i tak po roku ją zostawil. Ja bym nie chciała goscia ktory czekał 14 lat zeby sie ze mna ożenić, doopek.

Gość gość
no dobrze.. ale pytalam sie o zdjecia, a nie ocene calkowita faceta. I masz racje ona nalegala a slub.

Gość gość
był z nią piętnaście lat. jakbyś znała kogoś piętnaście lat - kogokolwiek, spędziła x czasu ze sobą. wyrzuciłabyś wszystkie zdjęcia, oddała prezenty itd.? raczej nie. może ta osoba ułożyła sobie życie, wyjechała albo ty ułożyłaś, ale nie zapomina się o czymś takim, nie udaje się, że tego nie było. rzuca się to w oczy, co nie znaczy, że chce, rzeby się rzucało. jeśli to celowo, widocznie chce zamanifestować przywiązanie do byłej. jeśli nie, to normalne.

Gość gość
był z nią 15 lat więc trzyma te zdjęcia. pewnie jest w****iony, zawiedziony albo zniechęcony itd. tzn. jeszcze to w nim jest. i tak to powinnaś interpretować. trudno żeby nagle z roku na rok zapomniał o 15 latach.

Gość gość
Czyli mam zostawic ten temat...? Moze faktycznie powinnam dac sobie spokoj z facetem z takim przejsciem...

Gość gość
Jeśli Ciebie to boli i mimo rozmów olewa to, to go zostaw. Znajdź sobie innego Faceta.

Gość gość
:( to chyba nie ma sensu

Gość gość
Ja bym nie chciała doopka który zmarnowal ex tyle lat, żenić sie nie chciał, od razu widać że ten koles to zero i nie szanuje kobiet. Ty tez chcesz czekac kilkanaście lat na pierścionek? ?? On jej nie kocha, mysle ze nigdy jej nie kochal skoro żenić sie nie chcial, a zdjecia trzyma na pamiatke ale uwazam że on i tak nic nie czuje jak je ogląda bo po prostu jej nie kochal.

Gość samiec_alfa9
Uważam, że należy tak postępować żeby drugiej strony nie ranić. Jak komuś to nie przeszkadza to niech trzyma zdjęcia. Jeżeli moja oznajmiłaby mi ze ma coś przeciwko, wyrzuciłbym.

Gość samiec_alfa9
...żenić sie nie chciał, od razu widać że ten koles to zero i nie szanuje kobiet. xxxxx w takim razie też jestem zerem i nie szanuję kobiet. swojej nie szanuję bo nie chcę się żenić. `

Gość gość
odpuść sobie jak najszybciej! olej gnoja