Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiec Afera

Czy kobieta może

Polecane posty

Gość samiec Afera

być odpowiedzialna, nie zrzędliwa, płaczliwa i krnąbrna oraz czy kobieta może logicznie myśleć, nie plotkować z koleżankami i nie jeść jak świnia?

Gość gość
Tak może. Są takie

Gość samiec Afera
Podaj konkretny przykład na podstawie własnych doświadczeń i obserwacji :P

Gość gość
Ja taka jestem, i niestety faceci tego też nie doceniają 🖐️

Gość gość_malinova
Ja jestem przeciwieństwem tego co opisałeś, ale jestem już mężatką, więc raczej Ci nie pomogę :P

Gość gość
Hm.. nie mam koleżanek do plotkowania, aczkolwiek kolegów zbyt wielu tez nie.... raczej jestem nieco aspołeczna. Więc nie mam też komu zrzędzić; P Nie jestem płaczliwa... przynajmniej nie publicznie. Po prostu nie lubie gdy ktoś wie że coś jest u mnie nie tak więc nie rozpłaczę się ot tak publicznie. Zrzędliwa raczej też nie, czasem sobie ponarzekam ale staram się tego nie robić. A logiczne myślenie również. Studiuje kierunek ścisły który wymaga umiejętności logicznego myślenia i sobie nieźle radzę.

Gość samiec Afera
Stanowisz wyjątek od reguły, dlatego wejdź teraz na wagę i napisz tu proszę, ile tak naprawdę ważysz, podaj swoje rozmiary: wysokość obwody, nr buta, wiek.

Gość gość
to prowo faceci od takich wlasnie uciekaja wiele moich kolezanek jest wlasnie takich i wiekszosc z nich jest sama

Gość gość
165 cm , 55 kg., 39 but, 19 lat ^ ^ A obwody.. ehh nie chce mi się nawet mierzyć. Ale nie uważam że mam jakąś idealną figurę.

Gość gość
Tak. Kobieta może o wiele dłużej niż jakikolwiek samiec ale nie zawsze chce. 💤

Gość samiec Afera
Czyli można rzec, nalana 19tka?;) Pierwszą już poznałem, czekam na więcej. Miss będzie wybrana w godzinach późno-wieczornych więc macie czas na pochwalenie się publiczne co wy, i kto wy. A ja sobie trochę podjem. Przerwa na 10 minut. Wszelkie wpisy skomentuję.

Gość gość
Aha czyli że jak powiem że nie uważam że mam idealną figurę to od razu nalana jestem? No spoko koleś ; D

Gość gość
Wróciłam, i ze zdziwieniem czytam, to co tu napisałaś. Nie podając tego wcześniej, mam chyba prawo przypuszczać, że jesteś nalana, a jak nie to zwyczajnie nieproporcjonalna, i tyle. Następna proszę. :)

Gość gość
Mam taką koleżankę. Ma wszystkie te cechy które podałeś. I jest świetną dziewczyną, niestety jest sama bo żaden chłopak nie może z nią wytrzymać ; P Ale na pewno kogoś sobie znajdzie

Gość gość
Ano nieproporcjonalna prędzej ; ) Ale każdy ma jakieś wady.

Gość samiec Afera
Oczywiście wkradł się błąd bo ja nie jestem kobietą i nigdy nią na szczęście nie będę. na szczęście bo mogę mieć z wami lepszy kontakt we własnej postaci, a na nieszczęście bo na takie jak w pierwszym poście najczęściej natrafiam. Chciałoby się rzec, czy jest jakaś metoda by odszukać kobietę, która jest przeciwieństwem pierwszego postu i ma więcej, niż 19 lat?( z całym szacunkiem ale ja mam 2x tyle).

Gość gość
Moja rówieśniczka ( 19 lat ) właśnie zaręczyła się z mężczyzną w Twoim wieku

Gość samiec Afera
Szalenie współczuję, ja nie mam takich inklinacji ;) W sytuacji, kiedy mężczyzna jest 2x starszy musi 2x więcej się starać. Ja wolę kobiety, które mają ode mnie 5 lat mniej i uznaję, że kobieta 2x młodsza od mężczyzny nigdy tego mężczyzny ani nie zrozumie ani nie pokocha, a za niańkę robić nie chcę.

Gość gość
Podzielam Twoje zdanie, max 5 lat różnicy. Głupio jest być z kimś kto na dobrą sprawę mógłby być Twoim ojcem. A co do szukania takiej kobiety to nie wiem gdzie takie znaleźć. Może na uczelniach się rozejrzyj? ; P Miałam kiedyś zajęcia z kobietą mniej więcej zgadzającą się z Twoim opisem.

Gość gość
Aczkolwiek była lekko przy kości więc pewnie nie dla Ciebie

Gość samiec Afera
Na uczelni, kobiety w moim wieku są zrzędliwe i takie jak opisałem wcześniej. Mam takie znajome, niestety. Ja na uczelni nie pracuję, ale wykonuję także odpowiedzialny zawód, tyle, że jest o wiele trudniej o kobietę niegderliwą i zdyscyplinowaną emocjonalnie bo te kobiety są do tego w ciągłym ruchu i wysiada im psychika. Całkiem się pogodnie z tobą kobieto rozmawia :O

Gość gość
Jestem raczej pogodnym człowiekiem pomimo nieproporcjonalnej sylwetki. Jaki zawód wykonujesz jezeli można wiedzieć? I nie masz żadnych znajomych kobiet zajmujących się tym samym? Mielibyście wspólne tematy do rozmowy

Gość gość
Jaką sobie wybrałeś, taką masz. Przestań jęczeć, bo to niemęskie 🖐️

Gość gość
Kobietę to ja już mam od 4 lat. Pracuje podobnie jak ja w .... Mamy wspólne tematy, nie narzekam. Ja tylko badam rynek ;) i te inność, która czasem nieznośna staje się uciążliwa. Muszę kończyć, obowiązku wzywają. Zapraszam bo jeszcze tu wpadnę lecz nieco później 🖐️

Gość samiec Afera
🖐️

Gość gość
Powtarzam przestań jęczeć peesdo. Nie masz się komu wyżalić że na babskim forum musisz?

Gość samiec Afera
Zejdź z mojego tematu, on nie jest obowiązkowy dla chamskich kobiet.

Gość gość
Kobietą to ty jesteś, bo pipczysz jak baba,

Gość samiec Afera
Pójdę do mamci naskarżyć, odczep się!

Gość gość
nie podszywaj się głupia babo z 10:46. za marna jesteś, żeby robić za samca Aferę. :P