Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapewnię mieszkanie dziewczynie KRAKÓW

Polecane posty

Gość gość

Najlepiej studentce. Ja mam 26 lat i mieszkam sam w apartamencie w Krakowie, dobra lokalizacja do uczelni. Oczywiście wynajem za seks. Dziewczyna najlepiej aby miała 20-24 lata. Zapewniam również wyżywienie i byt taki jakbyśmy byli parą. No właśnie jakbyśmy, bo ja na związki nie mam czasu. Mam swoją firmę w którą angażuję większość swojego czasu (jak na razie).

Gość gość
bujaj się cieniasie, impotencie emocjonalny - nie występuje w przyrodzie gorszy rodzaj impotencji

Gość gość
Mogłybyśmy zamieszkać razem z koleżanką we dwie u Ciebie? Obie mamy po 20 lat. Młode, atrakcyjne i wolne :)

Gość gość
ehhh masakra no ale dobrze przynajmniej, ze szczerze piszesz prosto z mostu ze o seks ci chodzi a nie jak niektorzy

Gość gość
Nie jestem impotentem. Miałem wcześniej współlokatorkę przez 2 lata, skończyła studia i od czerwca mieszkam znowu sam. Wielu ludziom to przeszkadza, to po prostu jest wasz problem. Ja chcę w pewien sposób pomóc studentce, przyjemność liczy się dla obu stron. Nie jestem zboczeńcem, jestem normalnym przepracowanym facetem, który też ma swoje potrzeby, wole zająć się jedną dziewczyną niż chodzić na d******* Niestety dwóch dziewczyn na raz nie przygarnę :)

Gość gość
Nie wstyd mi i nie starajcie się mnie nawracać. Nie pasuje Wam coś to po prostu to zignorujcie. Dziewczyna się znajdzie, to kwestia czasu. Jak nie tutaj to gdzieś indziej.

Gość gość
spierrdalaj pokurczu :)

Gość gość
Brunetos244 dziś Nie wstyd ci sponsorować dziewczyne za seks ? Ja czuł bym sie nikim x Nie każdy jest prawdziwym mężczyzną jak Ty, z którym kobiety z przyjemnością uprawiają seks i przyjemnością jest dla nich ssanie Twojego penisa.

Gość gość
a ty go znasz?

Gość gość
Jesteś zboczencem, taką świnią, nie obrazajac świń bo do nich mam większy szacunek niż do takich oblechow jak ty myślących fio/otem, ty jesteś bardziej prymitywny od świni.

Gość gość
Hej Jestem chętna. Zaczynam studia w Krakowie w tym roku i szukam mieszkania. A co mi szkodzi, żyje się raz!

Gość gość
A niech sobie będzie prymitywny, mnie to nie przeszkadza, chociaż być na zawołanie pana i władcy majątku to bym być nie chciała.

Gość gość
A jakieś wymagania co do wygladu? Co do doświadczenia?

Gość gość
dziewczyny szukaja sponsorow.