Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża to koszmar

Polecane posty

Gość gość

byłam tylko niecałe dwa miesiące ale szybko to się nie powtórzy. Takich zawrotów głowy, wyostrzenia węchu i braku apetytu na zmianę z atakami głodu plus biegunka nie chcę prędko drugi raz przechodzić.

Gość gość
no to sie zabezpieczaj. proste

Gość gość
Teraz to pozostaje a najlepiej szklanka wody. Wtedy chciałam ale nie wiedziałam, że tak ciężko się to przechodzi. Dodam drastyczne skoki nastroju. Praktycznie wyjęta z życia byłam.

Gość gość
Pobudzam się ręką więc wy macie jakieś pytania lub wątpliwości proszę czekać na kontakt z nami w celu uzyskania wpisu w dniu przyjazdu do koszyka dodaj mnie to cieszy mnie fakt że jestem w stanie wyprowadzić nas na prostą stronę można znaleźć pod adresem

Gość gość
Ale gdy sobie pomyślę że dziecko miałoby teraz ponad rok to myślę że uważałabym iż warto było nawet 9 miesięcy spędzić w tym stanie.

Gość gość
Kobiety nie spodziewają się jak można to ciężko przechodzić.

Gość gośćaaaa
Na początku tylko są takie objawy, potem to przechodzi, przecież nie trwa to 9 miesięcy. I w ogóle co to jest 2 miesiące wyjęte z życia? Co to jest nawet 9 miesięcy wyjęte z życia? To tylko 9 miesięcy, a życie potem toczy się dalej z perspektywy czasu te 9 miesięcy zostaje nam w pamięci jako dosłownie kilka przeżytych chwil.

Gość gość
06:47 pięknie to ujęłaś. W ogóle wpływ ciąży na psychikę jest niezwykły. Dziecko mogło się nie urodzić a kobieta będzie w sercu zawsze nosić pamięć o nim i życie już takie samo też nie jest.

Gość gość
w pierwszych dwóch miesiącach nie ma takich dolegliwości. prawdopodobnie miałaś urojoną ciążę.

Gość gość
Niestety są. Poczytaj fora.