Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomość z mezczyzna w średnim wieku

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne, ze mezczyzna w średnim wieku, z którym pracuje, on jest ode mnie starszy o 23 lata, i który od jakiegoś czasu ze mna flirtuje, w pewnym momencie to on staral sie przypadkowo mnie dotknąć itp., natomiast teraz mam wrażenie, ze wszystko co tyczy sie ewentualnego flirtu ma na celu przekręcenie, ze to niby ja chciałabym sie do niego zbliżyć? Tzn nie mowi tego oczywiście wprost, ale tak można wywnioskować.

Gość gość
Podzielcie sie prosze Wasza opinia

Gość gość
Jak wyżej

Gość gość
Ale o co pytasz? O to czy to normalne że facet flirtuje? Jeśli tak, to pewnie ze normalne, jeśli jest okazja zaliczyć młodą laskę u schyłku swojego życia, to trzeba korzystać, bo okazja może się nie powtórzyć.

Gość gość
Facet tak robi, żeby po zaliczeniu i późniejszym olaniu móc powiedzieć że to ty chciałaś i że to ty nalegałaś, a on tylko był na tyle uprzejmy, że spełnił twoją prośbę.

Czy to normalne, ze mezczyzna w średnim wieku, z którym pracuje, on jest ode mnie starszy o 23 lata, i który od jakiegoś czasu ze mna flirtuje, w pewnym momencie to on staral sie przypadkowo mnie dotknąć itp., natomiast teraz mam wrażenie, ze wszystko co tyczy sie ewentualnego flirtu ma na celu przekręcenie, ze to niby ja chciałabym sie do niego zbliżyć? x to jest pytanie? dziecko, wroc do podstawowki i zacznij od "czyj to pies?" "to pies antka"

Gość gość
Bardzo prosze o o Wasze zdanie na ten temat

Gość gość
nasze zdanie masz wyżej, nie umiesz postawić prostego pytania , więc jak możesz myśleć o romansie. Najpierw się kończy podstawówkę, a dopiero potem obciąga starym dziadom

Gość Silene
Moja Droga, od razu widac, że ten mężczyzna oszalał na Twoim punkcie. Pragnie Cię, pewnie myśli cały cZas o Tobie, ale zwyczjnie wstydzi się odrzucenia.

Gość gość
Rozczaruje Cie, podstawówka dawno skończona.

Gość gość
wiec dlaczego nie znasz podstaw polskiej pisowni ?:o

Gość gość
Myślicie, ze ładne perfumy pomogą mi jakos go "zwabić"? ;)