Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domininika

ORGAZMY NASZE WSPANIAŁE

Polecane posty

Gość domininika

Chyba każdy je kocha! Opiszcie je! Opowiedzcie jak najbardziej lubicie je osiągać, czy macie je w samotności, czy z kimś, jak często, itp. Taka platforma do intymnych opowiadań! Fajnie będzie się czytało, myślę ,że będzie to bardzo podniecające i stanie się przyczynkiem do powstawania nowych orgazmów! Ja niestety jestem jeszcze bez faceta i sama muszę je sobie fundować! Robię to chyba najbardziej standardowo- masując sobie łechtaczkę paluszkiem:-), ale lubię też w wannie.Odkręcam słuchawkę prysznica i strumień kieruję na poziomeczkę! To chyba najszybszy sposób na dojście! Nie wytrzymam tak dłużej jak dwie minuty!:-) No i prawie codziennie muszę sobie taki odjazd zafundować, bo inaczej jestem nie do wytrzymania! Piszcie! Jakie są Wasze doświadczenia! Śmiało!;-)

Gość bella 86
Ja muszę mieć trzy cztery orgazmy dziennie, godzine po seksie juz mam potrzebe masturbacji.Gorzej jak w pracy.

Gość stary kawaler40 przy rodzicach
Ja robię to zazwyczaj rano. Choć ze względu na wiek, co raz rzadziej. A więc budzę się ok 6.30 i jeszcze chwilę leżę. Sciskam kołdrę między nogami, potem jedną dłonią za jądra od dołu a drugą zaciskam pod żołędzią penisa. I ruchy góra dół, góra dół. Ze 2-3 minuty i się spuszczam. Kilka minut potem wchodzę pod prysznic i rozpoczynam dzień ;-)

Gość gość
A ja jak nie trysne na 40 cm przed siebie to nie czuję się spełniony...i wada to i zaleta

Gość domininika
Bella a jak to najczęściej robisz?:-)

Gość gość
Dominika ilee masz lat?:-P moze pogadamy na mailu?:-P odezwij sie lukpek92@gmail.com

Gość gość
Bella zaciekawi i znika...ja uwielbiam ostre zabawy ale moja partnerka niekoniecznie więc od czadu do czasu pisze na mailu z kobietami w podobnej sytuacji do mojej i też jest ciekawie:).mam nadzieję w sumie ze mojej pani się odmieni...

Gość bella 86
Nie znikam, tylko nie siedzę cały czas na forum, zerkam od czsu do czsu do tel.czasem napiszę innym razem nie piszę bo nie mogę, bo ktoś zacheca do pisania, a potem obraza.

Gość gość
Dominika napisz proszę do mnie. Chętnie popisze o masturbacji i w ogóle będziesz zadowolona :) mike-32@o2.pl

Gość gość
Ale na mnie się nie gniewaj....oboje lubimy dużo...tak mi się wydaje...

Gość gość
Ja gość ten od mojej pani mógłbym lubiec taka jak ty:)

Gość gość
Najbardziej lubię z mężm!

Gość porannażona
Ja miałam dzisiaj rano wspaniały!:-) Mąż wstaje o 5.00 do pracy, dzisiaj obudził się wcześniej i zaczął bawić się moimi piersiami, czym z kolei mnie obudził.....i rozbudził! 20.min. delikatnego,namiętnego seksu rano i dzień zapowiada się wspaniały:-)! Acha, zapomniała bym! Szczytowałam dwa razy!!! ;-) Miłej pracy! Mój Niedzwiadku!♡

Gość bella 86
Ja też dwa orgazmy. Najpierw seks, a potem jak poszedł do pracy jeszcze raz sama, zupełnie inaczej wtedy się pracuje

Gość Nocny
zastanawiam sie ilu facetów tu podpisuje sie damskim nickiem dla zwyklej podniety

Gość gość
Kopernik też była kobietą! :D

Gość gość
Dobre!:D

Gość domininika
No co tam z Waszymi uniesieniami?! Piszcie, piszcie!:-)

Gość gość
Dominika a Ty miałaś dziś organym?

Gość domininika
Mam zamiar mieć, po lekturze postu, ale na razie cieniutko...:-(! Zajrzę wieczorem.

Gość gość
Ok a o której

Gość gość
Najwspanialsze orgazmy są z kochanką. Z żoną, to zwykłe pier/dolenie.

Gość gość
Coś w tym jest...:-(

Gość gość
Jak wyglada orgazm kobiety jakie to odczucia i czy z zewnatrz to widac (kobieta wtedy wykonuje jakies gesty itp?)

Gość Rutkowski
srałem dziewczynie na cycki i miałem orgazm !

Gość gość
To bardzo intymna sfera życia i nie każdy chce się nią dzielić. Ale jeśli ma to komuś pomóc i czytanie ma być czymś w rodzaju gry wstępnej , to czemu nie! Przyznam, że taka lektura może być bardzo podniecająca! O ile oczywiście nie brać pod uwagę takich debilnych wpisów jak ten powyżej... Jeśli o mnie chodzi to pomimo tego ,że jestem mężatką, muszę się dodatkowo jeszcze wspomagać sama...Mąż ma w tym względzie marniutki temperament, ale od czego ma się elektryczną szczoteczkę do zębów!;-) Spróbujcie włączoną przyłożyć do wisienki....;-) Zdarza się, że zamknięta w łazience myję zęby kilka razy dziennie!:D

Gość gość
Piszcie;-)

Gość bella 86
Jak wrócę z pracy to odrazu zacznę sobie dogadzać.

Gość gość
Bella zazdroszczę Twojemu facetowi, jestem facetem Ale tak dobrze nie mam z moją kobietą Z rana mam taką ochotę, i jak nic z tego to chodzi za mną cały dzień