Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peachperfect

jak uzyskać kolor blond

Polecane posty

Hej, gdzieś w granicach maja z naturalnego blondu przefarbowałam się na jasny blond Lorealem Casting Creme Gloss, 1 sierpnia z blondu przefarbowałam się na czekoladowy brąz. Odrosty chwyciło mi na znacznie ciemniejszy kolor niż reszta. Po dwóch miesiącach kolor spłukał się do ciemnego blondu. Na odrostach, gdzie farba chwyciła prawie na czarno, wypłukała się do jakiejś brązowo-czerwono-rudości + moje kolejne blond odrosty. Chciałabym wrócić do blondu. Nie stać mnie 400 zł na ściąganie koloru,bo tak doradziła mi fryzjerka. Powiedziała, że inaczej do blondu nie wrócę. Stąd moje pytanie, czy ktoś był w takiej sytuacji i czy może mi powiedzieć, czy jest możliwość przejścia do blondu za pomocą zwykłej farby drogeryjnej?

Gość gość
za dużo masz tych odcieni na włosach, żeby ryzykować samodzielnie w domu. poszukaj innej fryzjerki bo to jakaś absurdalna cena za farbowanie

Gość gość
eee fajny efekt, nie kombinuj, i tak nikt nie doceni ;)

Gość gość
Ja bym szła do fryzjerki bo samej możesz sobie więcej szkody niż pożytku zrobić, a ściągnięcie koloru jest tutaj konieczne. Ja jestem z Krakowa i byłam w tym salonie http://luxusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda/prezentacje/pure_diamond Jeśli jesteś z okolic to polecam a jak nie to musisz napisać skąd jesteś i może ktoś Ci jakiegoś fryzjera dobrego podpowie :)

Gość gość
Nie rób już nic sama. Kilka odcieni na głowie to niestety problem z którym może sobie poradzić tylko fryzjerka, także znajdź taki salon w miarę przystepny cenowo i umów się na wizytę

Będzie ciężko. Też zepsułam sobie włosy w domu farbami, z tym, że ja już postanowiłam dalej sama nie kombinować. Udałam się do salonu Vici w Krakowie, gdzie fryzjerka, pani Ania uratowała mi włosy i wróciła do blondu. Wiadomo, że kondycja włosa już nie taka jak wcześniej, bo własnoręcznie ją zepsułam, ale kolor chociaż odratowany :)

Gość gotuje
Też postanowiłam przejść się do Pani Ani z Vici i efekt wyszedł naprawdę rewelacyjny. Takiego blondu żaden inny fryzjer nie był w stanie uzyskać na mojej głowie :) Serdecznie polecam.

Gość sandra1968
Tak jak moje poprzedniczki chodzę do Vici Clinic ale zawsze korzystam z usług pani Eweliny Miś. Świetnie tnie i farbuje włosy. Zawsze wychodzę zadowolona a włosy wyglądają dokładnie tak, jak chciałam :)