Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknie za nim bardzo

Polecane posty

Gość gość

Już nie widzieliśmy sie 2 miesiace... Romans trwał ponad rok czasu. Wtedy chciałam to przerwać wiec olałam spotkanie z nim. A teraz strasznie za nim tesknie... Nie odzywam sie do niego, ale coraz czesciej o tym mysle, zeby napisać czy zadzwonic :( Bo bardzo mi go brakuje... Czesto płakałam przez niego, a teraz czuje taka niesamowita pustke :( Dodawał mi takiej radości życia, czasem tez byłam przez niego smutna, ale tesknie za tymi dobrymi chwilami Mam też kogoś na stałe kogo z nim zdradzałam, ale jestem z nim bardziej z przyzwyczajenia. I tym bardziej jest mi cieżko. Minely 2 miesiace ,a ja ani troche o nim nie zapomniałam, wrecz jest coraz ciezej bo coraz bardziej tesknie :( Sprobowac i sie odezwać? Teraz żaluje, ze tak to sie potoczyło... Chcialabym bardzo żebysmy jeszcze do siebie wrocili choc... nie możemy być razem na stałe. I wlasnie przez to cierpialam :( walczyc o to?

Gość gość
no i? :P

Gość gość
No i zastanawiam sie czy sie odezwać :( Jak myslicie? Mogl sie poczuc odrzucony w sumie..Wtedy tak postapiłam bo miałam dosc, bo nie miałam go dla siebie tak czesto jak chcialam itd... Ale gdyby on naprawde bardzo chcial to moglibysmy być razem tylko kosztowałoby go to troche wyrzeczen,a on poprostu z pewnych rzeczy nie chce zrezygnowac bo tak jest mu wygodnie :(

Gość gość
A on coś do ciebie czuł, czy raczej łaczył was tylko sex?????

Gość gość
Powiedział, ze czuł, ale ze to w sobie stłumil bo nie chciałby sie we mnie zakochac :( Ale czasem mialam wrazenie, ze cos do mnie czuje, czasem mniej..Mysle, ze jakies uczucie jednak było tylko nie moglismy byc razem na stałe i w tym tez problem. W koncu spotykalismy sie ponad rok wiec zdazyłam sie przywiazac i to bardzo, myslalam ze o nim zapomne, ale strasznie mi go brakuje nadal., czesto płacze itd... Z nim tak jakos mi sie chcialo zyć, a bez niego czuje jakas taka pustke

Gość gość
Tak to jest, jak wszystko co ci sprawia radość pakujesz w człowieka. Nie żal mi takich idiotek.

Gość gość
Do tego stopnia ,ze jak np slysze piosenke ktora mi sie z nim kojarzy, albo cos mi o nim przypomni to az mi sie chce plakac :( albo jak widze miejsca ktore nas jakoś laczyły i chciałabym bardzo zeby to trwało dalej, żaluję, ze wtedy go tak olałam ,ale wtedy myslałam, ze zapomne o nim

Gość gość
14:00- nie wszystko, ale jednak to silniejsze ode mnie, wypełniam sobie jakos czas, czesto udaje wesoła tak na zewnątrz, a jak jestem sama wieczorami czesto płacze i jest mi smutno