Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci po seksie mają wyj****e?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci po seksie mają wyj****e?

Gość gość
NIE WIEM ale ja mam tak ze podczas seksu bym calowal kobiete wszedzie po stopach po dupci a gdy sie spuszcze to niech najlepiej spier....

Gość gość
Jak sobie takich wybierasz to pewnie chcą tylko zaliczyć. Ale nikt nikogo nie zmusza chodzić do łóżka z pierwszym lepszym

Gość gość
Haha... no właśnie mój też. Ale mówię to tak długoterminowo raczej. Tzn. po tym, jak pierwszy raz uprawialiśmy seks, to już mnie tak często nie przytula, nie słucha, nie rozmawiamy tak często, nie pisze mi takich słodkich rzeczy itp. :(

Gość gość
Nie jest też taki, że chce tylko z*****ać, bo jak ja chcę dwa razy dziennie, to jemu się nie chce.

Gość gość
bo po orgazmie sie juz nie myśli o seksie. Nawet jak sie wali konia przed filmami to jak sie juz zwali to juz sie nie chce nawet na to patrzec.

Gość gość
" Nie jest też taki, że chce tylko z*****ać, bo jak ja chcę dwa razy dziennie, to jemu się nie chce. " I co to niby udowadnia? facet robi to kiedy JEMU się żywnie podoba bo jest egoistą. I tyle na temat.

Gość gość
kazdy tak ma

Gość gość
Najwidoczniej źle trafiasz, ja nigdy nie trafiałam na egoistów, faceci zawsze o mnie dbali zarówno przed, w trakcie jak i po seksie, no ale nie idę do łóżka z byle kim.

Gość gość
testosteron ?

Gość gość
Nie każdy facet tak ma, mój po seksie lubi się przytulić, porozmawiać, pomiziać mnie po brzuchu lub plecach i co dzień zwraca się do mnie czule, ale my się kochamy, więc może to dlatego :)

Gość gość
ale jego to więcej kosztuje energii

Gość prawik26
ludziom po orgazmie wzmacniają się na chwilę inne pragnienia np. chce się zapalić, coś zjeść

Gość gość
przecież orgazm to nie wieczność ;-) zresztą u kobiet nie łatwo o niego

Gość gość
gość dziś przecież orgazm to nie wieczność oczko.gif zresztą u kobiet nie łatwo o niego xxx bardzo łatwo! ale faceci nie są zainteresowanie sprawieniem kobiecie orgazmu liczy się tylko ten ich

Gość gość
Potwierdzam, sprawienie kobiecie przyjemności to żaden problem, wystarczy chcieć i zrozumieć, że kobiety wymagają innych bodźców niż mężczyźni, aby ten orgazm mieć.

Gość gość
a one same wiedzą jakie to bodźce? czy tradycyjnie same nie wiedzą..

Gość gość
Ja swojej bez problemu robię orgazmy. To znaczy jest jeden problem. Sąsiad nie może zasnąć bo tak jęczy.

Gość gość
Nie chodzi mi o to, że zaraz po orgazmie. Chodzi mi o to, że jak już raz się z dziewczyną prześpi, to potem już się tak nie stara np. przed następnym razem itp.

Gość gość
gość dziś Jak kobieta jest bierna i czeka aż mężczyzna sam się wszystkiego domyśli to może nigdy się orgazmu nie doczekać. Seks powinien angażować aktywnie obie osoby a nie tylko mężczyznę.

Gość gość
Jak kobieta jest bierna i czeka aż mężczyzna sam się wszystkiego domyśli to może nigdy się orgazmu nie doczekać x Nawet takiej można dać orgazm, wystarczy dobrze obserwować jej reakcje.

Gość gość
Jak facetowi zależy na kobiecie to się stara za każdym razem. U mnie jest tak samo dobrze od 11 lat.

Gość gość
Odpowiedź jest prosta, bo nie kochają, dlatego seksić trzeba się z tymi którzy kochać potrafią.

Gość gość
kobieta nie wie którą sukienkę ubrać, a ma wiedzieć jak jej dać dzisiaj upragniony orgazm.. ciekawe

Gość gość
Wybierajcie sobie prawiczków i nauczcie ich seksu jakiego chcecie. Prosta sprawa. Trzeba trochę czasu by facet się rozkręcił ale opłaca się.

Gość gość
Ale on potrafi, po prostu mnie nie kocha. Nie wiem, czemu trzeba z tymi, którzy kochają. Oczywiście wolałabym, żeby było tak jak dawniej, ale też wolę mieć seks niż nie mieć.

Gość gość
kobieta nie wie którą sukienkę ubrać, a ma wiedzieć jak jej dać dzisiaj upragniony orgazm.. ciekawe bo tutaj piszą sami faceci widocznie;-)

Gość gość
Nie wiem, czemu trzeba z tymi, którzy kochają x Choćby po to abyś dostała to czego oczekujesz, nie oczekuj troski, zainteresowana od faceta któremu zależy tylko na twoim tyłku, bo skoro go już dostał, to po cholerę ma dalej zabiegać? Nie ty, to będzie inna... proste.

Gość gość
Kobiety są bierne, nie mówią co sprawia im przyjemność to skąd ma to wiedzieć mężczyzna? Przecież nasz organizm działa i nieco inaczej reagujemy na podniecenie itd.Każda z was chce czego innego i każda w inny sposób. Mężczyźni mają wszystko zorganizowane około penisa i tyle filozofii.