Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11gość11ty

Mam 19 lat i będę mieć dziecko

Polecane posty

Gość gość11gość11ty

Mam 19 lat jestem w 3 klasie szkoły zawodowej powinnam skonczyć szkołe rok temu ale nie zdałam w liceum przez własna głupote dało mi to do myślenianogarbełam sie i poszłam do zawodówki i jest okej idzie mi bez problemu. Moi rodzice to ludzi powazni,idealny obrazek rodziny. Ojciec nie dopuszcza mysli ze mogla bym zajsc teraz w ciąże,szkola jest najwazniejsza ciagle tak mowi,mama zaś uwaza ze jestem jeszcze mloda i powinnam nie angazowac sie w zwiazek z moim chlopakiem jednak ja bardzo sie zaangazowalam planujemy razem wyjechac zarobic pieniadze i zamieszkac razem oczywiscie juz po szkoke On skonczył rok temu. Jednak jestem w ciazy wszystko sie skaplikowalo,tata dostanie zawałi mama sie załamie a ja juz DRUGI RAZ OBLEJE SZKOLE !

Gość gość
Nie możesz skończyć szkoły, i wyjechać? Twój facet zarabia?

Gość gość
Po 1. Natychmiast idź do ginekologa Po2. Powiedz ojcu dziecka, porozmawiajcie, obmyślcie plan ( gdzie będziecie w itd.) Po 3. Powiedzcie rodzicom Po 4. Zachowuj się jak dorosla i myśl o dziecku Po 5. Zaszłam w ciążę w wakacje przed ostatnią klasa lo. Skonczylam liceum, zdałam maturę i jestem na zaocznych studiach . Nie panikuj. Bez najmniejszego problemu zdasz ten ostatni rok szkoły.

Gość gość
Masz to na co zasłużyłaś. Jak się myśli pizdą a nie głową to właśnie bywa tak jak u ciebie.

Gość gość
Po 6. Nie zabezpieczaliście się ?

Gość gość
Pożyczka dla Każdego http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Ale w cvzym problem, przecież tłuki z zawodówki tak kończą, normalna akcja dla takich osób jak ty, szkoł gryzi, ksiazki palą, ale walić się jest ok, wszystkie tępaki tak włąsnie mają.

Gość gość
Na własne życzenie teraz będziesz miała dziecko! Zachciało ci sie pierd*** to teraz nie stękaj jak dziecko 9 letnie!

Gość gość
Trochę przykre jest to,ze matki się tu wypowiadają...wyzywają. Nie przejmuj siw nimi. Jesteś dorosla to żadna tragedia. Szkoda, Twojej młodości ale stalo sie. Odpowiedz na moje pytania :)

Gość gość
No trudno stało się.Teraz najważniejsze jest to żeby skończyć szkołę.Skoro Twój chłopak pracuje możecie wynająć mieszkanie.W którym jesteś miesiącu? jaki profil szkoły? Bo chyba w zawodówkach są praktyki? będziesz mogła na nie uczęszczać? Musicie pokazać że jesteście dorośli czyli nie stękać że we wszystkim mają wam pomagać rodzice tylko wziąć za siebie i dziecko odpowiedzialność.

cześć autorko... niczym się nie przejmuj. a jak ojciec się wścieknie to powiedz mu o mnie :) ja jak miałam 19 lat rodziłam już drugie :D i jakoś żyję nikt mnie z tego powodu nie zabił. Powodzenia.

Gość gość
Powiem tak,obrazaja Cie tu,nawet ktoś nazwał Cie tępakiem z zawodówki ale prosze Cie nie przejmuj sie bo taka 19 letnia matka moze sie okazac lepsza niz taka 27letnia czy 30letnia. Malo to sie slyszy ze dorosle kobiety robia krzywde swoim maluszkom? Mozesz byc wspaniala matka. Wiele mlodych dziewczyn rodzi dzieci. Wiadomo ludzie beda gadac i krytykowac ale zawsze tak jest. Jak bys zaszla w ciaze 5 lat pozniej to beda gadac ze tak pozno ;) to normalne. Wiadomo musisz szybciej dorosnac. Ale masz 19 lat wiedzialas ze od seksu sa dzieci,dasz rade. Ojciec sie w****i napewno ale pozniej Ci pomoze.

Gość gość
Przestańcie bronić tą idio*** dorosła pannica a zachowuje sie gorzej niż dziecko. Trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny! Jeszcze tu będzie przeżywać jak jej źle i niedobrze. Ludzie mają gorsze problemy 19 letni niedorozwoju!

Gość gość
straszne.. 19 lat to jestes juz duza dziewczynka. ja zaszlam jak mialam 15 lat, moi rodzice to arystokraci, wywalili mnie z domu, ale sb poradzilam. tak jakby kogos interesowalo to szkole skonczylam. dziecko ma juz 18 lat i nie poszlo w moje slady, ale przyznaje ze nie mam czym sie chwalic. sa gorsze scenariusze niz 19latka w ciazy

Gość gość
17:35 akurat. Jestes niby po30 a piszesz jak gimgowno "sb"

Gość gość
Gimbusowo? Bo piszę po młodzieżowemu? pisze jak moj syn :) Trzeba byc nowoczesna matka a nie ... ;)

Gość gość
Gimgowno i tyle. Kaleczenie jezyka ojczystego nie ma zadnego zwiazku z nowoczesnoscia.

Gość gość
Ja już jestem babcią, ale też urodziłam w wieku 19 lat. Mój syn jest mądrym, wykształconym człowiekiem. Z początku myśleli, ze jest moim bratem. Dasz radę,

Gość gość
Dlatego zapewne lepiej się dogaduję z dzieckiem lepiej niż ty "tradycjonalistko" :D

Gość gość
Ja już jestem babcią, ale też urodziłam w wieku 19 lat. Mój syn jest mądrym, wykształconym człowiekiem. Z początku myśleli, ze jest moim bratem. Dasz radę,

Gość gość Klaudia
Mam osiemnascir lat i trzy miesiecznego synka :) , urodzilam miesiac przed osiemnastka :)