Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle wydzwania a ja mam dość!!

Polecane posty

Gość gość

Jak się pozbyć natręta który sobie ubzdurał że się kiedykolwiek spotkamy i jeszcze ciągle komplementy jaka to śliczna nie jestem, że aż rzygam tęczą!! Mam chłopaka i on o tym wie i on ma dziewczynę i rozmawiałam z nim przez telefon kilka razy na stopie koleżeńskiej, ale on to już przegięcie ciągle by rozmawiał o d***e marynie i powiedział coś co mnie olśniło że nie chce mieć z nim nic do czynienia. Powiedział a co jak po spotkaniu wyrzuty sumienia będą gryźć może mnie nie ale Ciebie tak i żebyś nikomu nie mówiła a ja na to że nie będę miała wyrzutów bo swojego nie zdradzę a ten odpowiedział "i prawidłowo"... nie odbieram od poniedziałku bo po prostu nie chce nie muszę i nikt mi nie będzie nakazywał mi z nim utrzymywać kontaktu a ten się nie poddaje. Niech się zajmie swoją dziewczyną a nie ślinić się przez słuchawkę do mnie blleee

Gość gość
Jeszcze się mi chwalił że miał taki realny sen że się kochaliśmy ze sobą, to po co jest z tą dziewczyną jak ciągle o mnie marzy... nie chce mieć z nim kontaktu jak się pozbyć by odpuścił i dał mi spokój? Jak widzę połączenie od niego to mam ochotę kogoś zabić ale tylko wyciszam telefon i niech sobie dzwoni ale ja nie odbiorę!!

Gość gość
facetowi swojemu powiedz albo natretowi ze jeszcze raz zadzwoni i pogadasz z jego laską-proste. po ile macie lat?po 15???

Gość gość
1.po co mu dawałas numer telefonu?:O 2. Zwyczajnie powiedz żeby się od/je/bał

Gość gość
tez mam wlasnie takeigo natreta tyle ze ja jestem wolna on tez. jak nie odbieram przez jakis czas to mii wypisuje jakies zalosne smsy ze ma rozumiec, ze to juz koniec znajomosci, ze nie musze sie z nim kontaktowac jak nie chce, ja sobie mysle no w koncu, a pozniej on i tak dzwoni. masakra jakas:/

Gość gość
On ma 27 a ja mam 24

Gość gość
Mi też wysłał jak mam focha lub nie chce z nim rozmawiać to zebym mu napisała a ja nie odpisałam to znowu dzwoni. A czekaj a można zablokować numer na telefonie?

Gość gość
To jest wlasnie ksiazkowy przyklad jungowskiej teori i projekcji anima animus :)

Gość gość
dobrze, ze mu nie powiedzialam gdzie pracuje, chociaz bardzo chcial to ode mnie wydusic. pewnie by wystawal kretyn pod moja praca, wstyd jak cchuj, jak to trzeba jednak uwazac na ludzi:O

Gość gość
nie wiem jak sie blokuje numery:/

Gość gość
U mnie akurat dzieli nas godzina drogi to mam spokój ale to dzwonienie to przegięcie. Nie może do swojej dziołchy zadzwonić a nie do mnie?

Gość gość
wiesz co, mysle, ze chyba jedynym sposobem jest po prostu olanie tematu. Na pewno nie wdawac sie w zadne dyskusje, nie pisac nic, nie tlumaczyc, bo to tylko przeciaga sprawe i prowokuje do dalszych rozmow.

Gość gość
o znalazłam na telefonie wchodzisz w ustawienia potem w ustawienia połączeń, w odrzucanie połączeń i lista odrzuconych. Dodałam go i mam spokój :D jeszcze na facebooku zablokuję. Tobie też radzę bo się wykończysz...

Gość gość
ok dzieki:D poczekam jeszcze dzien, dwa, jak nie odpusci to go blokuje:d cham uwielbia dzwonic mi po nocach jak ja spie:/