Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślubne obrączki

Polecane posty

Gość gość

Jaką próbę złota polecacie na ślubne obrączki, oraz jaki salon jubilerski wybrać...?

Gość gość
Większość obrączek jest próby 585. To dobra próba, bo czyste złoto jest zbyt miękkie na obrączkę, która ma przetrwać lata. A co do salonów, to ja wybrałam mały prywatny, bo miał równie piękne rzeczy, co sieciówki, a był tańszy. I na wystawie drzemał pies :)

Gość gość
Oj pies też by mnie przekonał, ponieważ kocham zwierzęta! W moim przypadku było jednak trochę inaczej. Z narzeczonym bardzo długo szukaliśmy obrączek. Zależało nam na tym aby były proste, ale nie banalne. Nie chcieliśmy też za nie przepłacić, więc trochę się oszukaliśmy. Dopiero przez stronkę http://slubujetobie.flavors.me/ udało nam się znaleźć wymarzony wzór u dobrego jubilera ;)

Gość gość
Tu już było sporo takich tematów, poszukaj.

Gość gość
My bardzo długo szukaliśmy odpowiedniego jubilera bo mieliśmy swoje złoto i wbrew pozorom w niewielu salonach można oddać złoto w rozliczenie. Na szczęście na targach ślubnych znaleźliśmy salon GESELLE Jubiler i tam udało się wszystko bardzo fajnie i sprawnie załatwić a wybór ogromny więc gorąco polecamy :)