Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2015 Hej. Wiem, że już takie pytanie było ale u mnie sytuacja trochę inaczej wygląda. Chodzi o to, że jestem w 9 miesiącu ciąży . Mój chłopak pracuje i zarabia o koło 1000 coś zl. Mieszkamy z jego matka i mamy umowę, że co miesiąc będziemy jej dawać razem 900zl on 500zl ja 400zl. Chciałam się dowiedzieć czy nie za dużo jej dajemy? Dodam, że jego ciągle w domu nie ma bo pracuje a do tego teraz będzie dochodziła szkoła. Na swoje potrzeby np kosmetyki, ubrania czy inne rzeczy kupuje sobie sama tak samo jak on. Jego matka ciągle wyciąga od niego kasę a do tego jak wraca mój z pracy mówi mu żeby poszedł do sklepu i coś tam na kupował a ona mu za to nie oddaje pieniędzy. W tym miesiącu dostała od nas tyle ile powinna a teraz po prosila juz o kolejne 500zl za październik a przeciez nawet się październik nie zaczął a ona juz bierze od niego kasę. A do tego mówiła mi że będzie musiała od niego kasę pożyczyć no już nie ma, to co ona robi z tymi pieniędzmi? Jeszcze wczoraj dał jej 20zl nie wiem nawet za co.. Teraz zaczęła pracować i do tego ma rentę. Mamy dziecko w drodze i dużo wydatków jego matka nawet nie zapyta czy nam wystarczy na wyprawkę dla dziecko bo fakt dużo pieniędzy na dziecko idzie i dużo rzeczy trzeba jeszcze kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach