Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nakłonić córkę do ślubu. moje dziecko żyje w grzechu z mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

mieszkają razem, na pewno uprawiają seks. Jestem głęboko wierząca moja córka też była, ale wyjechała na studia do Warszawy gdzie zepsuła się, zamieszkała z mężczyzną który nie chodzi do kościoła. on opowiadal mi że wezmą ślub ale jeszcze nie teraz bo oboje zdecydowali ze za dwa lata. jak nakłonić by przestali grzeszyc? w swojej miejscowosci nie mam życia, ludzie sie dowiedizli że siostra proboszcza wychowała córke ktora śpi z kims bez slubu mam przewalone, wszedzie, na targu, w warzywniaku, w kosvciele nawet obgadują mnie i moja rodzine

Gość gość
jakbym była z "normalnej" rodziny to by jakoś przeszło ale ja mam brata proboszcza i jest wieliie larum

Gość gość
"mam przewalone, wszedzie, na targu, w warzywniaku, w kosvciele nawet obgadują mnie i moja rodzine" Jaka to jest WIARA ? Wiara katolicka uczy milosci.Jaki jest sens biegac do kosciola i zaraz po wyjsciu z kosciola biec na p*****ly do kolezanki i wylewac pomyje na sasiadow.Slub ma byc tylko poto by ludzie o Tobie mysleli lepiej.Co to za wiara w takim razie? Zlosc,nienawisc ,obluda ,krzywdzenie blizniego , osadzanie kogos ,wysmiewanie,upokarzanie ,pogarda i czucie sie lepszym tak to wyglada i nie mo co sie wiara przyslaniac.To jest zycie twojej corki i to ona i jej partner musza tego chciec nie twoje sasiadki.

Gość gość
Ale beka xD

Gość gość
Nie wygłupiaj się, nawet na zapyziałych wiochach nikt już nie robi problemu z życia na kocią łapę. Ludzie co najwyżej jaja sobie z ciebie robią, boś głupia.

Gość gość
Moja mama też przeżywa, że nie mamy kościelnego ślubu. Mamy dziecko 4 letnie. Jak mam jej powiedzieć, czy komukolwiek innemu, że od zajścia w ciążę nie było seksu więc po co ślub?

Gość gość
jestem w konkubinacie od 16 lat i mamy 2,5 letnią córcie a za chwile rodzę drugie maleństwo Ślub kiedyś weźmiemy z powodu tego że chce mieć nazwisko moich dzieci i tyle... Kochamy się bardziej i szanujemy niż niejedno małżeństwo

Gość gość
Niech Twój mąż wezwie na rozmowę partnera córki. To on powinien się oświadczyć i zdeklarować, że chce z nią być. Córce daj spokój.