Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyleczyłam grzybicę, pieczenie pochwy domowym sposobem

Polecane posty

Gość gość

u mnie działa już od wiosny - przegoniłam te cholerstwo - a latami się męczyłam i tabletki od lekarzy nie działały - tylko na miesiąc działały i znowu był powrót. szklanka wody + soda + łyżka srebra koloidalnego (chociaż też robię bez i jest ok) + woda utleniona mieszam nabieram strzykawką i wstrzykuję w miarę możliwości na noc (Trzymając to przez noc w pochwie - trochę może wypłynąc, ale mi się udaje utrzymac nawet przez całą noc) albo po domu gdy jestem sama i mam trochę luzu. spróbujcie - u mnie jużnie piecze nic a nic od wiosny, a miałam zawsze problem ze stosunkiem, nieprzyjemne serowate wycieki co miesiąc, pieczenie, swędzenie etc - nie mogłam się pozbyc, a teraz wszystko zniknęło, mam fajny śluz i ochotę na normalne pożycie. Spróbujcie - to wszystkie produkty łatwo dostac w aptece , może poza srebrem, które działa bakteriobójczo ,ale można kupic w necie. Jak nie mam srebra to i bez tego działa. :) Mam nadzieję , że Wam też się uda.

Gość gość
a ile tej sody i wody utl?

Gość gość
Do takich i grozniejszych zakażeń dochodzi czasami przy badaniu cipki u ginekologa bo rękawiczki chronią niestety tylko lekarza. Dlatego zawsze podczas każdego badania cipki mam męża i widzi sterylnosc to samo wspierał porody.

Gość gość
znachorka, a soda i woda utleniona nie wchodzi aby w reakcje?

Gość gość
a nie lepiej wstrzymać się od stosunków z przypadkowymi klientami?

Gość gość
mąż widzi sterylność hi hi, po prostu cud natury.

Gość gość
no to przeciez staly projekt kafe,ktory czesto pieprzy bzdury o tym mezu u gina.TO PONOC FACET PISZE. Hicior:mąż u ginekologa razem z żoną widzi zarazki na rękawicach jednorazowych!!!!!gdzie takich sieja jak ten debil piszący?!

Gość gość
Autorko podaj proszę ile tej wody utlenionej i sody :)

Gość gość
gość dziś To taka niesamodzielna jesteś że mąż Ci do tego potrzebny :D x A do dentysty też z mężem idziesz? kiedyś widziałam jak dent. odbierał tel. w rękawiczkach w których potem pacjentowi w zębach grzebał :D

Gość gość
gość dziś zawsze na oko np. pół szkalnki wody, 2 łyżeczki sody (tak, żeby było niesmaczne) + 2-3 nacisnąć opakowanie z wodą utlenioną. Ale wodę utlenioną zawsze przed wstrzyknięciem. Na oko też srebro koloidalne, ale od 2 mcy bez srebra też mi wychodzi. Warto spróbować, bo to tanie i naprawdę cuda z apteki na receptę mi nigdy nie pomagały, chyba że na 1 miesiąc ,a potem problem od nowa

Gość gość
nie lepiej kupić iladian w aptece ???

Gość gość
jak mąz ma kootasa z grzybicą od ciebie to i tak będziesz miała w kólko. nawet jak pięć wiader sody i ługu w siebie wlejesz

Gość gość
dajcie spokój z tymi cudami z apteki - nigdy nie pogoły mi :) te i inne płukanki, pigułki (trujęce nota bene). A jak piszę, problemu nie mam od wiosny :) i mam jednego faceta , tak nawiasem ....

Gość gość
mnie sie gin kazał irygować kefirem

Gość gość
Wysterylizuj mu fiuta we wrzątku, stu procentowa pewnośc, zero infekcji. A ty płucz domestosem, ponoć też pomaga

Gość gość
to chyba dobry sposob

Gość gość
obawiam się, że grzybków się pozbędziesz sodą, ale ona ma działanie zasadowe, więc mozesz się nabawić infekcji bakteryjnej - poza tym pochwa nie może być sterylna!!!! Takie działanie może zaszkodzić korzystnym, ochronnym bakteriom. Jeśli już sobie poradzisz z grzybkami to wprowadź tam dobre bakterie - niech to będą nawet płukanki z kefiru w ostateczności, ale są lepsze rozwiązania dostępne w aptece np. Lactovaginal, invag itd.... W pełni popieram proste rozwiązania, sama często stosuję sodę w róznych dolegliwościach albo boraks lub kwas borny - też sobie bardzo dobrze radzi z grzybami i bakteriami - kiedyś był stosowany do robienia globulek na infekcje mieszane.

Gość gość
Zacznij od tego wyleczyć siebie i męża bo potem nawet gdy ty się wyleczyć on znowu Cię zainfekuje

Gość gość
Domestosem?